Saturday, August 18, 2007

Nathalie en Suzanne,gehuld in onze badjassen

TWEEDE WEEK

OOK HIER HEBBEN WE GEMERKT,DAT DE DAMES VERANDEREN,het zijn geen echte kleine meisjes meer.Ze hebben een eigen mening en we worden op de vingers getikt,want ze zijn kritisch,soms tegen beter weten in!
Jullie moeten goed begrijpen,dat een mens alleen maar snurkt als hij of zij verkouden is en anders niet!!Nou,dat weten we dan maar weer.Wat is die Bob toch alsmaar verkouden!Zielig he en hij weet het niet eens.
Suzanne en ik zijn samen naar de sprookjeshof geweest en dat hebben we drie uren vol gehouden,met gemak.Suzanne heeft gesprongen,gedanst,geschommeld geklommen en en en ,wat een energie heeft die dondersteen!
Nathalie en Suzanne hebben eindeloos samen gespeeld,allerlei fantasiespelletjes,zo in de trant van:
Toen was ik een mevrouw he? en toe kwam jij eraan en toen zei je........
Uren kunnen ze dat volhouden.Ze hebben samen in een bed geslapen en elke avond kreeg ik een heerlijke pakkerd van allebei.Suzanne eet alles,vind het soms leuk om met Nathalie samen te zeuren over het eten,maar,die krijgt genoeg naar binnen.Nathalie heeft nog wat moeite met groente,maar ze doet echt haar best.
Die twee hebben ook heerlijk gezwommen en gedold in het water.
Nu zijn ze allebei weer naar huis en prompt blijven ook al de andere kinderen weer weg.
Op een avond zaten Bob en ik nog even na te tafelen,gaat ineens de deur van de keuken open en daar marcheren in ganzepas zes meiden naar binnen,recht op de computers af.Even later stampt dat stel naar boven en tien minuten later zien we ze weer naar buiten verdwijnen.Dit alles zonder woorden.Zoiets moet je eigenlijk filmen.
Zo,nu maken we het huis weer schoon,verven ons schuurtje nog op en dan staat Amsterdam op het programma.Daar gaan we op Camilla passen als Chris en Nina in hun nieuwe huis gaan werken.Daar verheugen we ons op.
De meisjes hoefden in huis niet veel te doen,ze hebben een kwarktaart gemaakt,braaf hun bordje naar de keuken gebracht ,soms geholpen om de tafel te dekken en er is bijna geen traantje geplengt.Hele kleine kibbelpartijtjes,maar ook met deze twee was het uiterst gezellig en we hebben veel gelachen.Zo,nu nog even een leuke foto van die twee ,ik heb er genoeg!

Rust in de tent!

We hebben twee gezellige maar heel drukke weken achter de rug.Eerst kwam Ilse met haar vriendin logeren.Aan giebelen geen gebrek,twee tieners,die het leven van de vrolijke kant bekijken.Van die twee word je niet echt moe hoor. De meeste tijd zitten ze boven op de hobbykamer of liggen ze lang uit op bed naar de t.v.
te kijken.En dan zitten ze ook uren achter de computer.Eten doen ze allebei goed en dit keer hebben we ze alle vrijheid gegeven.Opstaan wanneer ze willen,slapen gaan wanneer ze willen en verder hun eigen tijd naar wens invullen.De eerste avond zijn we wel naar het dorpscircus geweest.De jonge clown en jongleur mocht zich verheugen op de speciale aandacht van de twee dames.Hij heet Ramon en ziet er leuk uit. Hij kan een tafel op zijn kin balanceren en ook vier stoelen tegelijk.
Toen we eruit liepen wierp Ilse een kushandje naar de tent en een van de medewerkers zag dat. :"Is die voor Ramon?", vroeg hij en hardweglopend en gillend van het lachen maakten ze dat ze wegkwamen.Echt bakvissen.Het leuke van die twee is,dat je al echt met ze kan praten over diverse onderwerpen.
De vader van Tracy woont op Curaceau en de vader van Ilse in Amerika en ze vergelijken die die twee vaders op op een voor de vaders niet zo leuke manier. Ze vinden,dat hun vaders best een beetje meer van zich mogen laten horen en die moeten toch weten dat ze een keer per jaar jarig zijn.Waar blijft dan de post en het leuke cadeautje? Vaders?????
De hugs kon ik deze keer vergeten,doei en bedankt en gelijk weer giechelen met elkaar.Niet dat "kleffe" gedoe,ook iets voor te zeggen.
Meiden,het was echt een feest om jullie te hebben.En lieve Tracy,wil je af en toe nog eens voor ons bidden?
Als je dat ervaren wil,moet je haar uitnodigen,dat is een aanrader!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.