Monday, February 27, 2006

waar blijft de tijd??????????????

Onze plannen zijn verandert,we gaan eerder weg.Bob wil donderdag al naar Reen en Gerd,want die gaan de maandag erop al weer naar Nederland om op de katten van Chris en Nina te passen.
Dus morgen moet de caravan gepakt zijn.Woensdag gaan we even op en neer naar Hardenberg want onze kleine Brammetje wordt al weer twee jaar.
Gelukkig heb ik de inpak lijsten nog,want anders vergeet ik de helft.Op een kwaaie dag vergeet ik mezelf nog een keer! Een gezegde van Henk uit Australie:
" Alles gaat slechter,behalve het vergeten,dat wordt steeds beter"!.
Vandaag hebben we de kleine nieuwe aanwinst van Linda en Johan nog eens bewonderd.Wat is dat klein en lief.Twee handjes vol,meer niet. Ze is precies 50 centimeter. Vandaag kregen we het geboortekaartje.Omdat ik nog niet weet of iedereen er al een heeft,verklap ik de naam niet,maar ik wil wel even kwijt,dat ik em mooi vind!De wasmaschine die Bob had gewonnen staat nu bij de buren,die hebben em overgenomen.Wij blij,zij blij.
Nog wat korte mededelingen: Reen.de winkel was open.Fijn dat je even voor ons hebt geinformeerd.Andre,wanneer kunnen we weer skypen?????????/
Zo,nu iedereen een e-mail met dit adres en dan wens ik jullie plezier met mijn Blogger kunst.
dat heb ik aan Nina te danken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.