Thursday, January 31, 2008

Inhaalrace voltooid!

We kunnen weer roeien,alle benodigde bescheiden zijn weer in ons bezit.Heerlijk.Nu gaan we zaterdag fijn verjaardag vieren bij Robert en maandag gaan we weer richting Reen en Gerd.Dan weer twee nachtjes Frankrijk,een in een hotelletje en een bij kleine Con en dan weer terug naar Benicassim,waar onze caravan staat.
We hebben het oer gezellig thuis gehad,veel bezoek van familie en telefoontjes van bekenden en vrienden.
Twee kleindochtertjes hebben we gezien (Marinke en Camilla) en dit weekeend zien we de rest van de familie.
Nu gaan we straks helemaal gesterkt weer terug.
Net als de vorige keer houden Wilma en Robert hun feest in een restaurant op het strand en daar is het goed toeven.Mij spreekt dat extra aan,vanwege mijn Vlieland verleden.De geur van de zee en het strand en de wind en wie weet treffen we een beetje mooi weer.
We hebben het wel koud gehad hier en we zijn blij,dat we toch weder naar de zon gaan.In april komen we terug.
Ik zie nu al de tulpen en narcissen boven komen.Die zien we natuurlijk niet meer,maar de volgende keer gaan we november-december en januari,ijs en weder dienende!
We hebben Linda en Johan beloofd deze keer op de verjaardag van Marinke aanwezig te zijn.Ik heb ook weer een nieuw fototoestel,dat is wel heel fijn.Moet er weer even aan wennen,maar die digitale camera's werken bijna allemaal hetzelfde.
We hebben wel veel geleerd van deze ervaring.We hebben nu lijstjes gemaakt en duplikaten en nu komen ze niet allemaal meer in een mapje,die verdelen we her en der.
We hebben ons niet laten afschrikken door deze ervaring,we gaan er weer voor!
Oostvoorne,we komen er aan,zet de borrel maar vast koud!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.