Saturday, February 11, 2012

Niet te geloven!!!

Bijna de hele kust van tenerife bestaat uit gestold lava,Op zich zelf heel mooi,maar het zit een beetje ongemakkelijk.



Vanmorgen heel vroeg(voor ons doen ) opgestaan,half zeven.Om kwart voor acht waren we reisklaar en om vijf voor acht zaten we in een taxie.
Iedere keer als er en bus kwam rende ik er weer naar toe ,maar geen ene bus ging naar Loro park.Het was al tien minuten over de tijd en ik zag het al somber in.Om half tien was er nog geen bus en we kregen allebei waanzinnig de pest in.
Enfin ,we zijn eerst maar ergens koffie gaan drinken en om tien uur kreeg ik het kantoor te pakken.Ik vertelde dat we nog steeds op de bus zaten te wachten.ZZe zei<, leg de telefoon maar neer ,geef me even het nummer van uw tocht en ik bel terug.
Wij slobberden onze cafe con lechenaar binnen en zaten wat triest te kijken.
Maar de telefoon ging na vijf minuten en de juffrow zei ,dat de organisatie ons helaas op gisteren had geboekt.Maar pak maar een taxie en kom naar ons bureau.Dan praten we verder.
Op het kantoor aangekomen werden we door de juffrouw ontvangen die ons had geboekt.Ze zei ,dat wij indedaad voor Zaterdag waren aangemeld ,maar de organisatie had het verkeerd geboekt.
Enfin ,de organisatie zat twee deuren verder en even later kwam ze terug en zei ,dat we het gestorte geld terug kregen plus het geld van de taxie plus,,,,,we mogen maandag voor niets de hele dag!
Ons humeur werd al een beetje beter..Ze zei ; ga maar lekker naar de overkant wantdaar is gezellig markt en drink een kop koffie hier vlak bij.
Ze gaf ons royaal al het geld terug .dat was tenminste iets.
Een bijkomstigheid is ,dat het vandaag echt koud is en de zon zit achter de wolken.Misschien is het maandag beter weer.
Ik zie ,dat Bob zo en teleurstelling ook moeilijk kan verwerken.
Van de markt had hij al gauw genoeg en hij wilde weer terug naar Las Calettas.dat hebben we toen maar gedaan .Nu ligt hij op bed en hopenlijk slaapt hij zijn frustraties eruit!Drie keer recht is scheepsrecht ,dus maamdag moet het lukken.
Ik vond de markt erg gezellig en eens even gekeken wat er allemaal te koop was.Annelies ,voor jou helemaal tof, de moooiste kettingen en kralen.
Enfin ,morgen gaan we koffer pakken alvast ,zodat we maandag van die zorg af zijn. We moeten om twaalf uur uit het appartement zijn dinsdag en zo vlug zijn we niet meer.
Linda ,heerlijk als Johan ons op komt halen.Bel jij dan even onze buren dat ze het huis lekker warm maken?
Wat zal dat een verschil zijn.Hier is het nu ....uit de wind....ongeveer 18 graden.Tot het volgende blogverhaal.
Chris ,ik zal het opzoeken ,maar zeker weet ik het niet.
Reen ,Chris wil je mobiele nummer hebben.stuur je me dat even? Hopenlijk ben je weer een beetje opgeknapt en haal pillen!!!,warmte zorgt alleen maar voor meer bacterien!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.