Thursday, March 04, 2010

Alweer zon.

We hebben wel de uitslagen van de verkiezingen gevolgd , Bob tot twaalf uur vannacht.
De uitslag was al min of meer voorspeld ,we waren dus niet byzonder verrast.Van politiek merk je hier trouwens weinig op de camping.
We hebben de voortent op gezet en dan merken we dat onze botjes en spieren niet meer zo soepel bewegen.Rieny heeft ons een handje geholpen en van de overburen (Engelsen) hebben we een trapje geleend . Hier is een groep Engelsen die graag fietsen ,die komen we ook ieder jaar weer tegen . Bob kan altijd goed gezichten en namen onthouden .Dat gaat bij mij niet zo soepel. Dan zegt er ineens iemand :"Hello Connie" en dan weet ik niet meer wie dat is maar Bob wel .
De wereld ziet er nu voor ons weer gezellig uit . Mijn hoofd is bijna weer beter God zij dank.
Dit zal wel bij de ouderdoms kwaaltjes horen ,troost ik mezelf. Ik heb zoveel jaren als fysio gewerkt en dan haal je je al gauw muizenissen in het hoofd .( Tumoren en hersenbloedingen komt in onze familie voor!). Nu ga ik de voortent gezellig inrichten met kleed en tafel en stoeltjes en dan rest ons nog de echt vieze auto die een beurt moet hebben. Maar dat doen we morgen . We beginnen nu al te verkleuren en het is hier toch al gauw zo een 22-23 graden .
Dus weg met de warme kleren en straks ga ik eens kijken wannneer het zwembad hier open gaat.Reen , zo gauw je zin hebt om te komen , laat het dan weten ,we moeten wel reserveren ,er staan hier maar twee huisjes! Als je alleen komt kan je natuurlijk ook in onze caravan slapen ,met Doris samen wordt het wat benauwd .
Trouwens , mijn Outlook Expres doet het weer , dus kom maar op met je brieven ,dat vinden we altijd heerlijk!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.