Wednesday, October 22, 2008

Zuidlaarder Markt.

Elke derde dinsdag in oktober wordt sinds jaar en dag de Zuidlaarder markt gehouden.Vroeger ging ik er al heen met twee kleine knulletjes,handjes stevig vast en ijsje toe!
Gister ben ik met twee meiden Ilse en Tracey er heen gegaan .Twee van die lange pierlala's,die ik voor me uit liet lopen.dan had ik tenminste goed overzicht!
Ze hadden al heel wat bekijks en ik heb eens goed gekeken waar die kerels nu byzondere aandacht voor hadden.Tracey oogste veel bewondering voor haar hippe lange Ilse,met petje en lok,hoef ik verder niets te vertellen.
Toen we naar huis gingen heb ik ze dat verteld en Tracey zei;"Nou,dan weet ik het goed gemaakt,Ilse,We plakken jouw kop op mijn benen,"ye ye Hi hi ha ha giegel giegel.Armen om elkaar heen en maar lachen.!!
Nathalie wilde niet mee,want Gerben was er.
Als hij binnen komt,dan stralen haar ogen en dan is ze helemaal happy.Hij is ook heel aardig voor haar.Ze begint haar a.d.h.d. behoorlijk onder controle te krijgen.
Tot nu toe geen huilbuien of boze gezichten.Een keer een traantje,omdat ze kiespijn had.Maar dat verdween weer na een halve paracetemol en een gesprekje met mamma.
Jullie denken misschien,wat haalt die Connie op haar nek met zoveel kinderen?
Nou,ik vind het een aanrader.Bob en ik lachen wat af om al die opmerkingen aan tafel.

Ik zorg voor de gedekte tafel en de jonge lui ruimen af,helpen de afwas op te ruimen,maken jun eigen bed op,brengen mij hun wasgoed en verder amuseren ze zich zelf.
Boven op de zolder.
Een paar kunstwerken hangen hier al in de kamer. Ook Nathalie heeft talent een combineert tekeningen met kraaltjes en glimmertjes en die vind ik echt de moeite waard om op te hangen.
Ze hebben allemaal een opdracht van mij gekregen . Ze moesten zes verschillende ogen tekenen op een tekenblad.Er hangen al vier exemplaren aan de zolderdeur.
Mooi hoor!
Alleen Gerben beweerd geen tijd ervoor te hebben,hij moet nog Engels doen,maar intussen hangt hij met Nathalie op de bank en nintendenen eindeloos.Ik denk,dat hij wat twijfelt aan zijn tekentalenten.
Zo,de meute is uit bed,vanmiddag gaan we eerst naar de kermis en dan naar Johan en Hilde en dan is ook deze dag weer om.Ik heb het naar mijn zin,Bob zie ik af en toe over zjn bril loeren als de kreten enigszins te luid worden.
Als een het merkt,zie ik ze schielijk weer naar boven verdwijnen.
Nathalie heeft nog drie pilletjes,die tellen we elke morgen,dat zijn dan nog zoveel nachtjes!
Volgens mij wil ze wel bij ons wonen.Ze kijkt tenminste heel treurig na het tellen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.