Tuesday, February 05, 2013

Griep met een staartje

Gisteren kreeg ik ineens een enorme griep aanval,Ben van ellende in bed gedoken ,waar ik onder de dekens lag te rillen (waarschijnlijk van de koorts.)Enfin ,ik had de hele dag half geslapen half gedroomd ,ik weet het niet meer.Nauwelijks wat gegeten ,Maar ik moest toch naar de w.c.Dus kruimelde ik mijn bed uit , het was pikkedonker want de electriciteit was in het dorp uitgevallen.
Ik dacht ,dat ik de weg naar de badkamer goed wist en voorzichtig scharrelde ik uit bed.Een paar tellen later lag ik beneden.Op mijn rug en golven van pijn. De buren hadden lawaai gehoord en kwamen kijken . Bob zat bij de tv (knetterhard aan) en hoorde niets. Maar omdat ik het uitgilde van de pijn , hoorde hij toch iets.Tegelijkertijd stonden de buren al bij ons in de kamer en hoorde ik Hendrik zeggen;"Ambulance bellen."
Die was er bijna direkt en ik werd stijf op een plank gebonden met een kraag om mijn nek.Ik voelde gesjor van riemen en voor dat ik het wist lag ik in de ambulance. Van de rit heb ik weinig meegekregen.Er werd wel op mij ingepraat om mij wakker te houden.In het ziekenhuis werd ik op een andere brandcard overgehevelt en soms voelde ik de wagen rijden ,de meeste tijd sliep  ik.
Er werden natuurlijk foto's genomen.Ik hoorde iemand vragen of ik pijn had en ik kreeg een lekker spuitje.Ik zeilde gelijk weer weg. s'nachts om twee uur lag ik in een bed en sliep ik door tot zes uur.Daarna werd ik weer wakker van de pijn.Lekker weer een spuitje  en dommeld ik weer in.Om acht uur werd ik naar een andere zaal gereden en kreeg ik een kopje thee en een bakje yoghurt.
Vanmiddag mocht ik weer naar huis,Er was niets gebroken.Alleen alles heftig gekneusd
Van de val herinner ik me niets meer.Voortaan leg ik een lantaren in handbereik , dat zal me niet weer gebeuren .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.