Sunday, November 08, 2015

Ja ja ,daar ben ik weer,
Even en leuk verhaaltje vertellen. pasgeleden loop ik met Bob een rondje en op de hoek van de bejaardenhuisjes maakten we nog een keer een stop. Ineens zag ik iets glinsteren en dat bleek een heel klein gouden trouwringetje te zijn. Thuisgekomen moest ik natuurlijk eerst een veilig plekje vinden en dat vond ik in de boekenkast. Daar ligt een hele mooie schelp en daar heeft het ringetje een paar weken in gelegen. Op een dag heb ik op advies van een mevrouw uit onze straat een annonce gezet in het Anner digitale krantje. Ik kreeg prompt een mail ,met vragen ,waar en hoe  en dat heb ik netjes beantwoord. Op een avond gaat om 20 voor elf ineens de bel.  dat vetrouwde ik niks ,dus gluurde ik voorzichtig door de gordijnen. daar zag ik en klein vrouwtje staan ,en ik dacht ,dat zit wel goed en dus deed ik de deur open.
Ze zei:"Ik heb gehoord ,van een vriendin ,dat U een ringetje heeft gevonden". Vol verwachting keek ze me aan. Ik deed de deur helemaal open en zei :"Kom binnen"
Ik haalde het schelpje tevoorschijn en oh mensen wat was ze blij.ze vertelde dat ze haar ring vaak af doet omdat ze masseert. Ze was vroeger fysiotherapeut en doet nu iets met drukpunten.
Heb ik haar gevraagd of ze me van mijn restless legs af kan helpen en nu komt ze woensdag en krijg ik een behandeling. Ik mag het niet betalen,ze is zó blij dat ze haar ringetje weer terug heeft. Leuk verhaal he?

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.