Monday, October 25, 2010

Maandag

Kim-Ilse- Marcella -Nathalie- Suzie en Gerben


Vriendinnen: Ilse en Kim





Lekker buiten rennen


Ilse is heel bedreven in het nagellakken



Mooie nageltjes he?






Het begon al goed.!! Midden in de nacht werd ik wakker en ik hoorde lawaai in huis.
Nu gebeurd het wel eens een keer ,dat de televisie aanspringt. Ik om kwart voor drie naar beneden , maar daar was niks. Loop ik naar boven ,zie ik onder de deur van Ilse en Kim licht branden. Liggen de dames nog deudleuk te kletsen.!!!!!!!

Enfin ,mopper de mopper en gauw .....licht uit!!

S'Morgens om kwart over zes hoor ik gegiechel en stemmen ,ga ik kijken , daar liggen de kleintjes in bed met Nintendo's aan . En een lol dat ze hadden.
Jullie snappen het al he? Mopper de mopper ,stilte , we willen nog even slapen!!

Van slapen kwam niks meer.Dus ,toen maar douchen en tafel dekken en eten met Suzie en Nathalie. Kim kwam nog even naar beneden ,maar verdween weer naar bed.
Om kwart voor elf kwam toch de hele meute op de koffie.Ook Daan en Gerben waren van de partij.

Ik wilde de dametjes wel helpen met nagels lakken . maar dat ging niet zo goed ,dan moet je een vaste hand hebben. Dus dat hebben ze mooi zelf gedaan en het was een heel gezellig uurtje.

s'Middags heb ik de hele bende in de auto geladen en zijn we gaan wandelen bij de Zuidlaarder plas.
We zijn langs slootjes en door moddergras en onder prikkeldraad door gekropeen en Suzie heeft minstens vijftig ganzen het luchtruim laten kiezen (had ik gevraagd!)en Nathalie stuurde een groep paarden in galop de weide in. Was ook leuk om te zien.

Het was een fijne wandeling.We wilden nog ergens een ijsje halen ,maar uiteindelijk belandden we bij de Aldie ,want niemand had ijs of ze waren doodleuk dicht!

Vanavond hebben we naar een sprookjesfilm zitten kijken en Ilse en Kim hebben voor ons gekookt.

Blokjes gehakt , gewikkeld in een laagje deeg ,waar ze cremefraise en tomatentroepje bij in gedaan hadden. Best heel lekker hoor. Iedereen was dik tevreden.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.