Sunday, October 20, 2013

Lekker eten

Vandaag kennis gemaakt met mensen die naast ons staan.We hebben wat gepraat en ze vertelde ,dat ze op face book haar eten etaleerde.Dit wil ik jullie niet onthouden ,het is echt de moeite waard om  te bekijken.Hier volgt het adres: www.facebook.com/dalasthaifood      
dat ziet er zalig uit he?
Nina had vroeger ook zo een side ,waar je kon lezen  hoe je het moet maken..Het ziet er zó aantrekkelijk uit,als ik in Spanje ben  ga ik het een en ander ook eens proberen.
Morgen gaan we naar Chris , lekker feestje vieren!
Het slapen  moet hier nog een beetje wennen , door het gestommel.  Bob moet er vaak uit en de w.c  is gewoon te dicht bij . Maar dan slaap ik af en toe een hazen slaapje overdag.
Gister heb ik mijn leesbril  verloren , niet meer gevonden . Zal vanavond Johan even bellen   ,of hij voor mij een  nieuwe wil bestellen bij Hans Anders  in Assen .Die hebben alle gegevens van mij.
Vandaag een heerlijke rustdag gehad  , lekker gegeten ,menu: runderworstje witlofsalade en voor Bob gekookte aardappelen.
Toetjes doen we niet meer aan. Heb ook een uur gemarcheerd met de  Nordic walking stokken .Heerlijk weer ervoor.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.