Thursday, July 24, 2008

Afterthoughts.

Zo,dat was even een werk zeg,dat uploaden duurt toch zo lang.
Nu wil ik ook nog even wat foto's van thuis laten zien,hoe de meiden hier hebben gespeeld boven en beneden en gezellig buiten zitten met ze'n allen.Maar dat doe ik nu niet.Nu ga ik op de fiets naar Zuidlaren.even naar het kruidvat,horloges kijken en goedkope pennen kopen die in de aanbieding zijn.Misschien neem ik een lekkere piza mee naar huis,sauna laat ik nog maar even zitten.
Mijn nep horloge vistte ik uit de wasmachine.,ik was er zo blij mee verdorie.Ik wil geen duur horloge,jullie snappen nu misschien waarom!
Half drie,mooie tijd om te stoppen
Suzie ,onze geaddopteerde kleindochter had zich voor het feest zo mooi aangekleed.Een echte dame,niets ontbrak.Haar prachtige jurk moest het echter wel ontgelden,Mamma Danielle zal em wel moeten wassen,want ook zij heeft naar hartelust gespeeld,ik zag haar lekker op de grond liggen en als je handen vuil zijn,nou wat doe je dan?? Maar dat hoort er allmaal bij!


Suzie
Els was ook van de partij en hoort helemaal bij de familie.Voor haar en voor mij hardstikke fijn.Ze gaat even op vakantie en we hebben alvast afgesproken dat de meiden van 18 oktober tot 26 oktober bij ons herfstvakantie komen vieren. Hier kan je ook zien,dat Dennis een echte kerel is geworden,geslaagd voor zijn opleiding en hij heeft gelijk een baan!Wat mooi is dat.Hij vind het werk mooi,hij krijgt een prima salaris en wat zijn humor betreft,lijkt hij op opa.Met hem kan je ook lekker lachen



twee dochters,heel verschillend maar mij even lief!

Mooi he,zo een onderonsje? Wat zitten ze daar gezellig te praten.Een fijne foto voor mij om naar te kijken



Dit is best een byzondere foto van Milla,want hier is ze toch intensief bezig met eten een ik weet dat het niet haar faforiete bezigheid is.
Ik hoop maar,dat het haar gesmaakt heeft!





Hier de drie meisjes bezig met het toneelstukje.Wat hadden ze een pret en wat deden ze het leuk.Ik ben trots op die drie meiden,zeker weten!


Opa Bobbie,bezig met het uitpakken van de vele cadeaux en aan onze snuiten is te zien,wat we er van vonden! We gaan samen ballon vliegen,daar gaan we heerlijk van genieten.Wat een grandioos idee van jullie!


Diefstal!!!

Deze foto,met de twee oma's en Milla heb ik van Nina gepikt.Nu weten jullie allemaal,dat ik ook stelen kan.Is die kleine niet om te stelen met de Spaanse zonnehoed?



Deze foto met de twee oma's en Milla
Lieve Nina,ik heb een paar foto's van je gestolen,nml de volgende vier.Niet iedereen kan jouw blog lezen en deze vond ik zo prachtig.Please forgive me???IK wil ze graag aan iedereen laten zien.

verjaardag Bob

Voor Bob en mij was het eigenlijk een groot feest.Linda had gevraagd of we een lokatie wilden zoeken,waar de kinderen niet alsmaar braaf op de stoel moesten zitten.
Danielle had ons verteld over Zeyen en dat het eten er zo heerlijk was.
Dus zijn we op een ochtend eens even wezen kijken en de eigenaar had alle begrip voor rondrennende peuters."Lao maor lop'n heur!
Iedereen heeft genoeg kunnen eten en drinken .Bob en ik konden overal even aanschuiven.Dat is familiefeest.Wij waren heel tevreden en ik denk de moeders ook,want hun kroost kon zich daar uitleven en dan zijn ze niet lastig.Ik heb geen traantje gezien.
Kleine Floris schijnt wel even te hebben gehuild,maar dat is de enige manier voor zo een klein kruimeltje om ons duidelijk te maken,dat hij nou verdorie al weer honger heeft!
Thuis hadden we het ook gezellig.Brit en Frans sliepen in de caravan,Reen op de babykamer en Doris was innig tevreden met de logeerkamer.van de meiden ,die boven op de zolder sliepen kwam ook geen commentaar,dus dat was dik in orde.

Toen we Gijs naar Gieten moesten brengen,voor zijn oogoperatie,liepen we om kwart voor negen op straat,alle winkels waren nog dicht.
Nu is daar een uiterst deftig hotel,waarvan ik weet,dat de koffie daar goed is,dus Bob en ik zijn daar even gaan zitten.
Langs ons tafeltje kwamen alsmaar dametjes op leeftijd voorbij,die zich bedienden op een soort ontbijtbuffet.
Ik vroeg aan de serveerter of ik dat eens even van dicht bij mocht bekijken en daar werd mijn plan geboren om dat thuis ook te doen.Zet de hele boel op de aanrecht.ook de borden en het bestek,koffie en thee,broodjes en broodbeleg en verdraaid,dat loopt al een trein. De kinderen vonden het ook leuk.Wie eten had uitgezocht ging gewoon ergens zitten(meestal aan de tafel) en ik had geen centje zorgen en niemand hoefde bij wijze van spreke de boter door te geven.
Mijn gaste Doris en ook Reen,maakten een giga fruitbord en dat werd meestal helemaal leeggegeten,ook door de kinderen.
In huize Bik is tien uur koffie tijd en Doris en Reen hebben daar zo van genoten. Doris wilde dan op de gong slaan en dan hoorde je de voetjes van de dames naar beneden rennen.En dan effe lekker klessebessen,over allerlei onderwerpen.
Kortom,het was allemaal ontzettend gezellig en de tijd vloog voorbij.
Nu zit ik eenzaam achter dit toetsenbord,Bob zit in Karlsruhe,die heeft Reen en Doris begeleid,want Reen heeft even in het ziekenhuis gelegen en voelde zich niet sterk (of safe) genoeg om de hele reis (600 km.) alleen achter het stuur te zitten.
Bob komt zaterdag weer thuis en laat zich lekker door die twee dames verwennen,reken maar van Yes!
Eerlijk gezegd,na al die drukte vind ik het ook wel even fijn om in alle rust van dit huis te genieten,ik hoef niet te koken of koffie te zetten of noem maar op,ik ben even helemaal vrij.Ik denk erover om vanmiddag een saunaatje te pikken,dat heb ik lang niet gedaan en dat vind ik zoiets lux en lekker.
Nu ga ik even de bovenverdieping stofzuigen,ik doe wel huishoudelijk werk,maar in zeer beperkte mate,het word hier nu niet meer vuil en ik heb tot zaterdagmiddag de tijd om alles weer terug te brengen in ze'n oude staat.
Reen wilde graag een foto van de tachtig jarige zien en ik wilde der rest van de familie er ook op hebben,dus nu ga ik weer foto's zoeken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.