Monday, December 01, 2008

telefoon

Vandaag is het stralend weer en ook al redelijk warm.Ik zit in de caravan te schrijven met de deur wagenwijd open.Hilversum 2 zorgt voor wat gezellige muziek.
We zijn net even naar Carucha gereden, naar de telefoonmaatschappij Orange om te kijken of onze "Targeta"nog werkte.
Dat was dus dik in orde en er stond ook nog voor tien euro op.
het nummer: 0034 652719993
Dat is dus het nummer van de vorige keer. Vanmiddag gaan we nog een lekkere mars maken met Rieny en Maron en Harrie heeft intussen een enorme pot nassie gemaakt,die we mogen helpen opeten.
Wij zijn echt verwende mormels! We kunnen dus nu worden gebeld,als je ineens wat hebt en wij zetten elke avond de skype aan,voor wie er wil babbelen.Mijn skypetelefoontje werkt ook voortreffelijk en kost per minuut 0,017,dus dat ie echt heel goedkoop.
Andre,gaat het weer een beetje? Hebben ze je goed behandeld? Vanavond bel ik je weer even.
Jongens ,echt ik dacht dat in Katie aan de lijn had,maar het was Gregory die me te woord stond,zo duidelijk en zonder fouten.Die spreekt zijn taal al goed.Andre,dat is jouw werk en compliment,daar mag je trots op zijn.
Nou nog eens een keer een paar foto's van die rakkers,dat zou mooi zijn.
Ik moet maar weer eens oversteken naar jullie toe, Andre en Kim , misschien van de zomer?Nog even met Bob over babbelen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.