Thursday, February 10, 2011

Schaapjes op het droge



Op onze wandelingen komen we vaak een schaapherder tegen . Soms heeft ie maar 20 schapen en geiten . Soms alleen maar geiten . Deze man had een enorme kudde.
Die had hij in een soort dalletje bijelkaar gedreven en hij was aan het wachten op een sla veld , waar een grote groep mannen en vrouwen aan het oogsten waren.
Het was een heerlijke zonnige dag en dit keer hebben Rieny en ik een hele grote wandeliing gemaakt.
Ik heb ook weer een massage patient en dat vind ik zo prettig . Heel goed voor mijn handen en de patiƫnt heeft er ook baat bij . Kan ik ook gelijk mijn Duits weer een beetje bijslijpen. Ik heb trouwens Bob ook behandeld . hij kon zijn nek miet meer draaien , maar nu is hij weer helemaal in orde.

Donderdag

Vanmorgen weer naar gym geweest , gelukkig dat jullie me niet zien stuntelen.
Vandaag was de juf de weg even helemaal kwijt.Ze staat voor het klasje met de rug naar ons toe en doet alles voor. Wij , schaapjes volgen haar gedwee .
Maar deze keer pakte de muziek haar zo , dat van een gymnastiek les geen sprake was.
Sommige bewegingen deed ze 14 keer en dan weer vier . Ze danste gewoon voor zich zelf . Dat had ze zelf helemaal niet in de gaten.
Dat gebeurd wel eens vaker en als ik het helemaal niet meer kan bijhouden ,dan dans ik gewoon voor mezelf
Ze merkte wel ,dat een van de dames er genoeg van had en wegliep . Daar werd ze zeker wakker , want de rest van de les verliep een beetje gestruktureerder.
Vanmiddag staat weer een stevige wandeling geplanned.
Het weer is schitterend , voor alle zekerheid bind ik mijn jasje om mijn heupen voor als het af gaat koelen.
Foto toestel gaat mee , er staan zoveel wonderlijke bloemen te bloeien in de bergen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.