Friday, June 10, 2011

vandaag!!

We hadden het allebei een beetje moeilijk vandaag.Bob was toch nerveus , omdat hij een rijproef moest afleggen en ik was bang dat hij toch fouten zou maken.
Dat doen we natuurlijk allemaal bij het rijden ,maar een vervelende examinator kan hem wel pakken.
Maar hij kreeg een aardige man , die eerst een rustig een praatje maakte en al babbelend en lachend bracht hij Bob naar de auto ,deed gedienstig de deur voor hem open en gaf hem zijn riem aan. Alle zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon !Hij kreeg de opdracht om subiet te remmen als hij daarvoor opdracht gaf.Hij schreeuwde stop!!! en de auto stond stil.
Geslaagd voor de test , hij krijgt weer een rijbewijs en die man gaf ons de belofte dat hij met spoed opdracht zou geven voor een nieuw rijbewijs.
Bob helemaal gelukkig en ik ook!
Er gebeurde iets heel geks vlak voordat we bij het bureau kwamen.De auto sloeg af ....midden op de rails bij het drukke spoor van Assen.Een kleine nachtmerrie vlak voor het examen.
We kregen vandaag leuk bezoek en we zijn gauw gaan boodschappen doen en hup naar huis.Wij kwamen de achterdeur in en zij stopten net voor de voordeur.Dat waren de mensen waar mee we door Roemenie hebben gereisd vorig jaar!
We hebben gezellig koffie gedronken en een wandeling door het dorp gemaakt .
Daarna thee gedronken en toen een klein BBQ tje buiten.
Nu zijn we beiden lekker aan het ontspannen en vanavond eens een keer op tijd naar bed.
Van de pure zenuwen dwaalden we vanmorgen om kwart voor zeven al door het huis!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.