Sunday, October 17, 2010

Herfstvakantie

Die komt er weer aan.
Bob en ik verheugen ons er op.
Nu het kontakt met Winsum er niet meer is ,is het voor ons in spanning afwachten of we de meiden nog te zien krijgen.Ilse belde tot onze opluchting op en vertelde ook ,dat Nathalie toch ook komt.Beide meisjes heb ik al maanden niet gezien.
Dat wordt feest.We gaan het deze keer een beetje anders aanpakken.
Veel dingen samen doen.
We gaan nagels lakken (ook van onze tenen) , een kledingstuk maken op de naaimachine , zwemmen , door de bossen zwerven Samen een keer uit........!!
Als het goed is heb ik de eerste helft van de week zes meiden.
Suzie moet woensdag weer naar huis om te oefenen voor het trampoline springen, Camilla moet wat eerder thuis komen want Chris wil met zijn dochter uit.
Maar er zijn ook nog twee buurmeisjes en twee buurjongens ,dus dat wordt heeeeeeeeeeeeeeel gezellig.Nintendo 's niet vergeten dames en Nathalie ,denk aan je pyama en tandenborstel en je kleine doosje van je weet wel .Warme kleren meenemen.!!!!!

Bob en ik gaan boodschappen inslaan.Nog speciale wensen ,dames??

Zaterdag komt Marinke een paar uurtjes ,haar ouders gaan met vrienden uit eten.
Ik heb van de overburen hele leuke filmpjes gekregen ,daar kan ze uitkiezen wat ze wil. Marinke wil ook altijd graag op de zolder spelen en dus gaan de kachels dan al overal aan.
Normaal gesproken verwarmen we alleen de huiskamer ,maar als de meiden komen verwarmen we het hele huis.Geen gezeur over deuren dicht!

Morgen gaan we naar Vries ,eerst een fikse wandeling maken met Hilde en daarna eten bij Daniele en Suzie.

Onze dagen zijn gevuld.Vandaag hebben we een wandeling gemaakt bij Drouwenerzand. Het was zo'n heerlijk weer om te lopen in de zon op de heide.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.