Tuesday, December 28, 2010

Luisterd naar de top 2000

Vanmorgen allereerst een strijkijzer gekocht. Mijn oude weigerde alle dienst. Wat kosten die weinig. Je kan ze hier al kopen voor twaalf euro. Ik zou em wel genomen hebben ,alleen hij had zo een lelijke kleur,heel fel blauw en daar moet ik weer een paar jaar tegen aan kijken.

Hier is het in de ochted bitter koud.We gaan elke morgen douchen in het toiletgebouw en dat is ongeveer honderd meter lopen.Onderweg pakt ons nou gauw de noorder wind en dan lopen we echt een stapje harder om in de warmte te komen.

Gister weer een wandeling gemaakt met Rieny en haar hond Marron.
Marron zoekt onderweg altijd een plastic fles. Die zwerven hier bij honderden.Die sleept hij dan mee naar huis en Rieny smijt ze dan weer weg als ze weer een tas vol heeft.
Gister had hij ook weer een fles gevonden en de hond vind het dan een heerlijk spelletje ,als Rieny er een schop tegen aan geeft , dan springt hij er achter aan.
Op de terugweg komen we een mevrouw tegen , die met een blinde geleide stok loopt.We maken
een praatje en ze ziet iets glinsteren op de grond en geeft er een tikje tegen aan met haar voet.
Dezelfde seconde bijt Marron in haar hand.
Helemaal niet erg ,een klein schrammetje ,maar het bloedde een beetje en die mevrouw verdween als een haas weer naar huis.
Voor alle zekerheid is ze een prik tegen tetanus gaan halen en arme Rieny was echt ontdaan.
De hond verdedigd gewoon huis en haard en de spullen die van hem zijn.
Rieny vertelde dat alle musjes aan de andere kant van het hek hem niet interesseren ,maar als ze op zijn erf hippen zijn ze hun leven niet zeker
Marron is een echte spaanse hond ....met temperament!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.