Wednesday, January 09, 2008

Spaans telefoonnummer

daar komt ie dan:0034 697405221

Ik mag even op iemand anders inlognummer een briefje tikken.
Ik kreeg daarnet de schrik van mijn leven.Mijn laptop wilde niet starten.Eerst dachten we dat de batterij helemaal leeg was gelopen,dus hadden we em op vullen gezet.Maar na een uur deed ie het nog niet en ik werd al helemaal wanhopig.We hadden afgesproken,dat we ,als we naar Nederland gaan voor een week,we de laptop meenemen en em daar na laten kijken.Tegen beter weten in,heb ik de hele prucedure nog een keer herhaald,dus,batterij eruit en erin,aansluiten aan het net en wat denkje?? Hij deed het weer.Nu zit ik comfortabel in mijn caravan en kan ik jullie schrijven.
De reis hier heen zal me nog lang heugen.De avond voordat we weggingen sneeuwde het al in Zuidlaren en dat beloofde dus al niet veel goeds.Halverwege de volgende dag begon het te betrekken ,eerst regende het een beetje,maar toen begon het te sneeuwen en de rijbaan werd steeds smaller.De zijkanten van de weg waren helemaal bevroren.
Bob bleef rustig doorrijden en net voor dat het donker werd vonden we de camping.we bleken de enigste gasten.Ze hebben de kachel voor ons aangemaakt in de toiletruimte en beloofde ons uit de sneeuw te trekken met een trekker,maar dat bleek niet nodig.
Het was wel bere koud,dus kachels vol uit,de warmtedekens gauw aan en om half tien kropen we lekker in ons warme bed.De volgende morgen was het echt sprookjesachtig om ons heen.Ik heb er een foto van gemaakt,die zoek ik straks even op.
De tweede nacht hebben we in Lyon geslapen,prettige camping.
De derde nacht hebben we al in Spanje geslapen,de temperatuur was al een stuk beter.
Nu staan we in Benicasem,ongeveer 70 km boven Valencia.Temp. overdag 24 graden!!!!!
Ook een prettige camping,hele leuke buren,die ons gelijk koffie aanboden,toen we beetje moe aan kwamen zeilen.
We blijven hier ongeveer veertien dagen,dan gaan we naar Santa Polo.
We kunnen hier fijn fietsen en wandelen,morgen gaan we naar de markt,sinaasappels halen.Die kosten hier nog geen euro de kilo.Leuke - redelijk grote - stad
Zo,nu ga ik de foto opzoeken,maar ik stuur dit berichtje vast weg.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.