Tuesday, January 10, 2012

Ziggo

Morgen komt er hier een instalateur van Ziggo ,die een drie in één pakket komt installeren.Het kan zijn ,dat daardoor de telefoon een poosje gestoord is ,maar ik heb mijn handy nog wel paraat.Die werkt nog tot 9 februari en dan ga ik daarvoor een pr.paid kaartje kopen bij de Aldí.
We gebruiken dat ding zó weinig en het abbonnement is toch behoorlijk duur van Tele 2.
Als Bob weer helemaal beter is ,gaan we toch weer een reisje maken ergens naar toe en omdat dat zeer waarschijnlijk niet drie maanden wordt kunnen we wel toe met zo een kaartje.Of we kopen er ter plekke één voor the time being!

Het gaat steeds beter met Bob ,hij wordt weer veel aktiever en valt weer te porren voor een karweitje.
Hij doet ook weer werkjes zonder af te wachten en dat is echt een verademing.Ik hoor hem ook weer fluiten en hij zit niet meer de hele dag op de stoel.Hij kan nu weer normaal naar de w.c en heeft praktisch geen pijn meer.Soms zie ik hem nog wel eens een paracetamolletje snoepen ,maar dat heeft hij nu ook teruggedraaid van 6 naar 1 of 2.p.d.
Goede berichten he?

We moeten half februari weer naar Assen voor controle ,dus we kunnen niet weg.We blijven thuis tot na Marinke's verjaardag en dan zie ik de Canarische eilanden wel zitten voor een klein maandje.

Alles hangt af van de gezondheid van Bob en het ziet er voorlopig goed uit!

Vandaag is Dennis jarig.Hij is wel een beetje ziek geweest,samen met Anne Marije.Gauw beter worden jullie twee en van hieruit nog eens hartelijk gefeliciteerd!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.