Tuesday, February 19, 2008

Cuavas Mar 2

Vandaag heb ik een werelds mooi cadeau gekregen van mijn buurman.
Hij is een echte computerman en een enorm muziekliefhebber.
Twintig jaar lang heeft hij cd's verzameld ,gesorteerd en op zijn p.c.gezet.
En nu heb ik ze gekregen op mijn externe schijf.Duizenden c.d's!!!!!
De mooiste muziek,klassiek,modern,van Pavarotti tot Celine de Jong,opera's.operettes,you name it,I have got it!!
Dat is toch een godsgeschenk he? Op mijn laptop zijn ze niet om aan te horen,maar zo gauw ik er een brand,en ik speel ze af op een normale c.d speler weet je niet wat je hoort.Hier lig ik vannacht wakker van,reken maar van yes!
Morgen ga ik er een paar branden en we gaan naar de winkel,kijken of ik boxjes kan vinden die ik op mijn laptop kan aansluiten.
Volgens Harrie,mijn buurman,klinken ze dan even mooi als bij hem.Dus gaan we morgen op pad.Ik heb er nu eentje van Beethoven gebrand en speel dat dan af op zo een klein c.d spelertje,wat ik ooit eens van Chris heb gekregen en het klinkt fantastisch.
Ben helemaal in de wolken.
Meiden Bik,dank jullie wel voor jullie reakties,daar zijn we heel blij mee..We missen jullie wel hoor,heel stiekem tel ik toch de dagen af,dat we weer naar huis gaan..
Het komt ook een beetje door het rot weer.Het regent en er waait een harde wind (Ja,ook in de douche!) en van lekkere wandel of fiets tochten komt niks!
We zijn vandaag weer naar die meneer met zijn hartinfarkt geweest.het gaat hem een stuk beter.Morgen wordt hij gecateriseerd,via zijn arm en misschien later gedotterd.Die is dus nog even bezig.Via zijn verzekering wordt zijn vrouw nu ook begeleid door een Spanjaard,die uitstekend Nederlands spreekt.Die belt met het ziekenhuis en dan met haar en nu weet ze pas goed wat er staat te gebeuren.
Vandaag hebben Bob en ik haar ook een stukje laten rijden in haar eigen auto en het ging goed.Ze heeft wel haar rijbewijs,maar haar man foetert zo en ze had het min of meer opgegeven.Nu is ze weer vol goede moed en we gaan net zo lang door,totdat ze weer genoeg zelfvertrouwen heeft om zelf te rijden.
Hartelijke groeten allemaal,
Connie. en Bob

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.