Sunday, February 11, 2007

Qualidia

Vanmorgenvroeg vol moed in de auto gestapt.Het motertje ronkte lekker en Bob had al weer helemaal uitgevonden hoe we moesten rijden.Nou ja,lang verhal kort,nee dus!We wilden door een stukje binnenland,maar kwamen toch op de oceaan route terecht.Niks geen spijt van,prachtige route en veel te zien.Het is overal mooi groen en de mensen zijn hier aan het oogsten.Spierwitte knolletjes en dikke uien en grote wortels.Ezels volbeladen,met er boven op een driftig schoppende berijder.Je zou denken,dat het arme beest door de hoeven gaat,zo zwaar beladen ze die beesten.Ik was bezig de kaart te bestuderen en zag,dat we een camping voorbij zouden komen.Waarom niet even kijken?Nou,we staan er netjes geparkeerd en we vinden het hier fijn . Een prive afgeschermd plekje,zon en schaduw en vreselijk goedkoop.
Vanavond brengt een kerel ons een Jajine met kip en wortels en uien en wij slenteren intussen lekker hier rond in het dorp.De stapels fruit en groenten die te koop worden aangeboden lonken aan alle kanten.Het liefst nam ik er een duik in,midden in!Kleien afwijking van mij.Ons kleine dorpje heet Qualidia en het heeft twee internet toestanden.Dat kost 2,5 euro per tien uur,dus ik kan maar raak tikken.
Reen,naar de pomp lopen doen we niet,maar we zijn wat blij met dat gekke ding.
Kan Gerd even jouw telefoonnummer in het ziekenhuis via internet aan ons doorgeven?
Laat ze deze keer maar eens goed naar je kijken,wij zijn blij dat je daar bent.Heel veel sterkte!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.