Friday, February 10, 2012

Politie!

Gisteravond werden we gebeld door de politie.Of we op het bureau wilden komen om foto,s te kijken.Dat hebben we gedaan.We stonden te wachten bij de bus en toen we instapten ,vroeg ik de chaufeur of hij ons even wilde waarschuwen als we bij het politiebureau in de buurt kwamen.
HIj zei botweg NEE en ik gauw met Bob weer de bus uit,want het is moeilijk te vinden.Ik was wel een beetje nijdig ,maar de volgende bus kwam al gsuw en die was wel bereid om het ons duidelijk te maken.
Op de terugweg ....hoe bestaat het troffen we weer die vervelende vent.Ik vroeg netjes om een kaartje ,met gepast geld en ging zitten broeden op wraak.
Heel kinderachtig jongens ,maar echt ,ik kon het niet laten,.
Toen we uistapten ,rende ik voor naar de bus buiten ,maakte een lange neus en stak mijn tong uit.
Die kerel keek zo raar en dat was mijn bedoeling.Heerlijk,ik heb er nog een kwartier van lopen nagenieten.
Morgen moeten we heel vroeg op want we moeten naar Los Christianos.
De Orka zien en de hele dag genieten.
Rieny ,we doen ons best om allles er uit te halen wat er in zit.je kent me toch? Trouwens ,we willen nog best eens bij jullie nasie eten,maar helaas ,dinsdag vliegen we over jullie heen!
Reen ,beterschap en heel hartelijke groeten aan Doris.
Danielle ,bedankt voor je lieve telefoontje.
Chris,ik weet niet of we naar huis kunnen rijden hoe staat het met de wegen en kunnen we eventueel bij jullie slapen?
Straks gaan we uit eten,maar ik wilde jullie nog even gedag zeggen ,ook van Bob.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.