Thursday, November 29, 2012

Assen

We kunnen zo langzamerhand een huis in Assen kopen , we moeten er zo vaak heen.
Gister zijn we naar de fysioth.geweest om te laten zien hoe ver Bob gevorderd was.Hij bleek erg tevreden . Ik wandel elke dag met hem en zie wel degenlijk de fouten in zijn looppatroon ,maar de spieren zijn gewoon nog niet sterk genoeg en dus zet hij veel te snel zijn rechter voet weer neer.
Ik denk uit een soort veiligheid.Hij heeft echt geen pijn meer.Hij mag nu op zijn zij slapen ,dus stapt hij vanavond weer in het grote bed.We komen steeds een klein stukje verder.
Vandaag moesten we naar de chirurg.Daar aangekomen moest er eerst een ró foto gemaakt worden .Op de afdeling daar leek het wel een reunie ,want alle vier de patienten van zijn kamer kwamen er ook en het was me een gekwebbel!.Over zes weken moeten we nog voor een laatste controle terug komen,zowel bij de peut als bij de chirurg.Ik denk dat we dan even met alle vier gaan koffiedrinken . Het gaat ze alle vier goed.
Bob loopt nu met één stok ,behalve als we ver weggaan ,want dan kan hij even op de rollator uitrusten.Als we achterom kijken was het toch een héél traject.
De chirurg heeft het wel goed voorspeld.met de kerst staan de krukken  in een hoekje voor noodgevallen.
Hij loopt nu soms ook zonder stok ,maar dat gaat erg ongelukkig en dat lijkt me ook niet goed.
We gaan toch een beetje meer oefeningen doen.Bob heeft daar niet zo veel zin in.Hij is gauw moe.
We willen er even uit en gaan op snor naar een klein reisje bv. naar Portugal om even wat warmte en zon op te doen.Klein flatje ,met uitzicht op zee,we zien wel.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.