Sunday, January 29, 2012

tja..............

Gister gingen we welgemoed op pad , een paar boodschapjes doen en toen richting de boekenshop ,kijken of ze Lesly Pears boeken heeft.
Halverwege vraagt een meneer ons waar de busstop is en ineens hoor ik een plof en ik zie een hand graaien en ik maak nog een lolletje :Bob ,dat was toch niet jouw portemonnaie he.
Dat was em dus wel!!!!.Ik rennen achter die kerels aan ,maar ze waren al weg.
Ik had voor de veiligheid mijn pasjes aan Bob gegeven en ineens stonden we daar....zonder geld ....zonder pasjes telefoon niet bij ons en ongeveer 1 kilometer lopen naar het hotel.Daar ben ik naar boven gesjeesd en heb onmiddelijk mijn pasjes laten blokkeren en die van Bob.
Toen de reisorganisatie gebeld.
Ik vroeg of ze mij even wilde terugbellen ,want ik had er niet zo veel geld op zitten.
Maar nee....daar zijn reisorganisaties niet voor ,,,ook niet voor mensen in nood. Dus toen maar eerst naar vodafone ,opladen en de man daar was zeer behulpzaam en bezorgde me het nummer van de banken .(op zijn computer opgezocht)
Die op hun beurt bezorgden mij het nummer om via Western Union geld op te kunnen halen.Dat kunnen we morgen doen ,want alles is gesloten in het weekend.Enfin ,in mijn beurs zat nog een beetje geld en Bob had nog wat om zijn nek hangen ,dus komen we het weekend wel door.
Morgen moeten we naar Playas de Americanos om ons politie raport te halen.
De portier van ons hotel heeft ons geholpen om de aangifte alvast telefonisch door te geven.
Western Union is bij mij aan de overkant,daar gaan we morgenochtend heen.
Ik kon vannacht niet slapen en heb mezelf getroost met een dikke pot thee en droge toastjes.Heel veel kranten uitgelezen ,nog een halve slaappil ingenomen en toch nog een paar uurtjes geslapen.
Bob blijft stoicijns. Ik heb jou toch!! ,zegt hij dan en valt vervolgens in een gezonde slaap.
Het gaat hem zo goed .Hij verloor in het begin vreselijk veel bloed ,maar nu nog af en toe een spatje.
Ook daaR kon hij niet over in zitten ,hij grapte erover zoiets van ; Tja ,volgens mij ben ik nu een meisje ,want ik ben ongesteld!
Een heerlijke rare kerel ,die Bob!
Wel gemakkelijk als je Engels kan spreken.Ons Spaans lijkt nergens op!
Vandaag hebben we een knots van een wandeling gemaakt.Er staat een stevige zeewind en de zon zit achter de wolken.
Bob ligt op bed,voor zijn middag slaapje en ik moet jullie allemaal de groeten doen.Het internet gebeuren is hier tien stappen vandaan.
Ons apartement is uitstekend,alleen verbaasd het me met hoe weing spullen een mens toe kan.
Vier vorken vier lepels vier messen ,een broodmes en een aardappelschilmesje.
Drie panetjes ,waarvan een een bakpan is en nog wat kopjes en glazen en thats it!. Maar we hoeven ook niet meer.Af en toe doen we een wasje en Reen,sind jij verteld hebt van Doris kijken we goed uit ,dat we door dat gespetter niet uitglijden.
Arme Doris.Maar wat is die flink zeg!
Zo ,vanmorgen nog even in een Belgische tent koffie gedronken .Dat kon er nog wel af! groetjes allemaal!
(niet te veel pesten hoor , we hadden het toch wel echt even voor de kiezen.)

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.