Wednesday, July 23, 2014

Ik vind het ook zo leuk om te doen.
Reen voert hier de witte met een sappige wortel en die wordt met smaak verorbert.
Daar komt bruintje aan gesukkelt, broodmager,25 jaar maar nog gek op onze lekkere hapjes.We denken dat hij ook ziek is.Je kan zijn ribben tellen.natuurlijk proberen we ze aan te halen , maar dat lukt niet altijd.Brit heeft hem weer lekker verwend.

de paarden

Elke morgen maken we dezelfde ronde en dan komen we altijd langs de paarden.Een mooie witte en een hele zielige bruine.Ze krijgen ons oude brood en een paar lekkere wortels en tot slot een paar suikerklontjes. dan komen ook twee katten naar ons toe. Allebei modder vet , de witte heeft geen staart en de donkere is wel een beetje benauwd voor ons. Die wonen alleen ,want hun baasje is dood en een keer in de week geeft iemand ze eten.Morgen zet ik die twee op de foto ,maar nu eerst de paarden.
Zo gauw hij ons ziet komt hij aangedraafd,staart in de lucht, zo vrolijk en leuke geluidjes.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.