Monday, December 08, 2008

Regen-regen en nog eens regen

We wonen nu in een merengebied . Een woeste rivier stroomt van de ingang van het park naar beneden . We hebben de laarzen maar onder uit de kast gehaald , anders kan ik niet oversteken naar de wasruimten .
De eigenaar had ons en ander plekje aangewezen,maar toen we een beetje aan het overleggen waren wat we zouden doen ,kwam er een Nederlander een die raadde het ons sterk af . De vorige mensen waren daar weggedreven . Omdat we toch nog in de auto zaten ,zijn we vandaag even gaan kijken . Nou , dat was een ramp geworden,daar kunnen nu al aardige dikke vissen zwemmen !
We hebben toch even een verkenningsrondje met de auto gedraaid.het fietspad gaat niet helemaal 12 kilometer langs het strand , soms moet je toch op de boulevard rijden.
We zijn er niet kapot van , want het is allemaal flats,hotels eettenten of chaos . Het is een van de vier altijd.
Ze hebben veel kassen leeg staan , daar komen straks allemaal huizen.
Nu groeit het onkruid naar buiten , mensen gooien er hun afval neer en de plastic vellen hangen erbij . In de regen lijkt dat extra triest.
Morgen ga ik even op de fiets (als het droog is) want ik heb een huisje ontdekt,waar de wind vrij spel heeft . Maar daar woont wel iemand , want door de gaten in de muren kan je de was zien hangen . Daar wil ik een foto van maken .
Tot overmaat van ramp doet ook de televisie het niet meer , daar moet morgen iemand bij komen. Dus doen we kaartspelletjes , lezen we ,spelen we om beurten op de computer en we snoepen allerlei lekkere dingen . Helemaal fout natuurlijk , maar morgen hopen we het er weer af te fietsen .
Jammer dat jullie zo weinig on line zijn ,dan kon ik eens wat met jullie babbelen.
Johan,ga je ook skype downloaden ? Ik mis mijn gezellige babbeltjes met Linda!
Tegenover mij zit Bob , met een kletsnatte kop ,zijn haren door de war .
Hij had nog een laatste poging gedaan om de t.v. aan de praat te krijgen.
Ja ja,in de plensregen !!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.