Sunday, September 02, 2012

Bezoek

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan Jet in Leeuwarden.
Ze ligt wat je noemt voor Pampus.Ze heeft een enorme klap gehad en een heel groot team van artsen  heeft zich met haar  bezig gehouden.
Ze moet zó gegild hebben van pijn ,dat ze besloten om haar te verdoven met een ruggeprik . Die blijft er in zitten tot dinsdag. We hebben afwisselend telkens een paar minuten bij haar gezeten.Gewoon haar hand vasthouden  en soms heel zachtjes met haar praten.
Ze moet echt vechten om te overleven. Haar man ligt naast haar op de kamer , om al haar kleine wensen te vervullen. Arm verleggen of een drupje water  laten drinken  of haar kussen opschudden.
We hebben vreselijk met haar te doen.
Kleine  Marinke had uit medelijden een armbandje voor haar geregen en  dat heeft ze gezien en ze vond het zo leuk. Ik moest Marinke bedanken (heb ik ook necht gedaan!) en dat zei ze met horten en stoten . Reen en ik denken dat ze nog wel een week nodig heeft om van de schok bij te komen.
Elke morgen  heel vroeg wandelen we (Reen en ik) een uur door de bossen en om elf uur liggen we in het zwembad.Reen zwemt al beter  en ik knabbel secondes af van mijn kilometertje.We hebben nog 13  dagen ,dan gaat het zwembad dicht. We zwemmen ongeveer een half uur. het is echt al een stuk kouder als je uit het bad komt maar we willen volhouden
We beseffen nu des te meer wat een geluk we hebben ,dat we dit kunnen doen.
,.
We genieten er echt van dat we in het water zo vrij kunnen bewegen.
Gisteren braken we alle records voor oude taarten.!
Eérst wandelen ,dán zwemmen ,dan  fietsen naar Zuidlaren (op de e-bikes!!) en toen nog een dik half uur wandelen met de honden en Marinke in Westerlee.Nou jullie!
O.K ik snap het best ,jullie hebben géén tijd je?


Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.