Sunday, May 08, 2011

Dinsdag!

Dan krijgen we de uitslag van de CT scan. Woensdag gaan we naar de vaatchirurg en
donderdag gaan we de uitslag halen van de laatste bloedafname.
Dus we reizen drie dagen van Assen naar Groningen en wéér naar Assen.

Danielle




Deze plant kreeg ik van Danielle



Zo een plant heb ik nog nooit gezien ! Mooie kleur en de wortels groeien aan de buitenkant . En die ruikt zó lekker!

Nog eens moederdag




Gister werd er een prachtige bos bloemen bezorgd van Chris en Nina.Die heb ik ook maar even op de foto gezet , tesamen met de andere cadeaut's die ik heb gekregen'
Vier geschreven teksten ,met louter lieve woorden voor Bob en mij , een lieve ansichtkaart van Sarah , bloemen van de meiden en een schitterende plant van de jongens! Wat een verwennerij.
Op dat armbandje heeft Suzy zitten zwoegen . Ze nam het zelfs mee naar bed om het toch af te krijgen . Dat was een enorm gepriegel met die kleine steekkraaltjes.
Ze heeft ook voor Bob en mij nog een klein hartje gemaakt met onze voorletter er in . Ook heel erg mooi!

Stilte alom!!!!


Els haar vergeten moederdagbloemen van Ilse en Nathalie



De meivakantie is weer voorbij en de moeders hebben hun kroost weer terug in goede gezondheid . Ze hebben allemaal goed gegeten en er zij heel wat kilo's appels door gegaan . Nu is het weer stil in huis en de gong weer werkeloos!
Het was dit keer uitzonderlijk gezellig . Duidelijk te merken ,dat deze nieuwe generatie bezig is zich te ontwikkelen tot een stel fijne mensen.
We hebben deze keer heel veel gepraat over allerlei zaken.
Moeders...leraren ....gevoelens ...puberteit..... en sex.dat laatste was nieuw en daar ben ik over begonnen.
Uiteraard heel voorzichtig , aftastend naar de grens...maar dat onderwerp was voor de jeugd helemaal niet moeilijk en daar kon ik als 74 jarige nog wat van leren.
Wisten jullie dat er lichtgevende condooms in de handel waren? Ik niet hoor!
Ik mis mijn volkje nu al! Weet even niet wat ik nu met mijn tijd ga doen.
OK , het huis schreeuwt om een goede beurt , ik moet nog strijken , maar even heb ik daar geen zin in.
Het is vandaag moederdag en Ilse heeft de mooie bloemen voor haar moeder hier laten staan . Tja ,Winsum is hier veertig kilometer vandaan en om tachtig kilometer te rijden voor twee bloemen is me te machtig. Dus heb ik ze maar op de foto gezet voor Els.
En van Nathalie staan er nog geurige badartikelen in de douche . Die zal ik voor haar bewaren! Het zijn twee kleurige flesjes en die staan best decoratief in mijn badkamer!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.