Wednesday, January 02, 2008


Op deze foto zie je de twee buurmeisjes,Ilse,Suzie en Nathalie
onder de kerstboom.Ze waren hier vijf dagen en hebben zo geweldig gespeeld onder de bezielende leiding van Ilse.Die kan dat werkelijk heel goed.Ze wil later ook naar de PABO,dan wordt ze onderwijzeres.De kinderen luisteren nu al naar haar en doen precies wat ze zegt.Ze hebben deze vakantie twee keer gezwommen in het zwembad van Zuidlaren.Beide keren kwamen ze mega enthausiast weer naar buiten.
Verder spelen ze boven.Ze hebben nu daar een eigen computer,allerlei soorten potloden en pennen en tekenpapier,een radio,alles lekker verwarmd.Heel af en toe komt die oma boven,maar verder zijn ze zo vrij als een vogeltje.
Af en toe geef ik een tik op de gong en dan komt het hele stel naar beneden denderen,voor thee,appelsap of water en natuurlijk wat lekkers.
Ze zijn ook met hetzelfde vaartje weer verdwenen,terug naar boven.
Die dagen zijn omgevloegen.wat Bob en ik zo lollig vinden is wat er aan tafel gebeurd.De gesprekken,de ladingen muisjes op brood,het kieskauwen,de kleine hakketakke ruzietjes,het gegiechel en de blikken van verstandhouding..prachtig.
Ilse wist bijna zeker,dat God ook een vader en moeder heeft gehad en Suzie verrekt het,ze gaat dat niet aan haar juf vragen!!!!!
Natuurlijk ook de vraag:wie was er eerder ,de kip of het ei.? Dat werd even heftig uitgespit,totdat Nathalie verzuchtte,dat dit zo een moeilijke vraag was en gaan we nou zwemmen??? Discussie gesloten.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.