Wednesday, January 05, 2011

Tja , !??

Het is best moeilijk om van een afstand in te schatten wat er hier gebeurd. Maar geloof mij maar , over de hond is goed nagedacht en het besluit heeft echt veel tranen en moeite gekost.
En er over strijden brengt de hond niet terug. Dus laat het maar rusten.
We genieten hier van het mooie weer en vanmorgen ben ik naar een klasje geweest waar ze drie d. kaarten maken.Ik heb met kraaltjes en naalden en prikpennen en schaartjes net zolang gefrutseld ,totdat ik een echte kaart gemaakt had.
Die bewaar ik.Er waren zo´n zestien dames , die kennelijk al langer met dat bijltje hadden gehakt.
Sommigen hadden ware kunstwerken gewrocht.
Vanmiddag zijn we naar een klein stadje in de buurt geweest en hebben wat boodschappen gedaan en daarna ergens koffie gedronken.
Op dit moment lees k een Engels boek ,geschreven door Martina Cole. Een zeldzaam rot boek ,maar ik ben er in begonnen en lees het dus uit . Nu leer ik alle smerige Engelse scheldwoorden en begrijp ,dat het in Engeland ook niet overal even "clean" is.
Op de cover staat:"The sensational No 1 bestseller . Enfin ,ik heb het bijna uit.
Gaat verder alles goed met jullie allemaal? Hebben jullie ook allemaal zulke goede voornemens voor het nieuwe jaar? Zo te lezen heeft Nina ze in ieder geval.Ze duikelt altijd ergens kleine gezegdes of gedichten op en wat ze nu schrijft is zeker de moeite waard.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.