Friday, November 20, 2009


We hebben samen een dierentuin gebouwd.


En natuurlijk moeten de plantjes water.

Eerst moeten de puntjes er af
Met een echt mes!!!!
Opa doet gek en Milla moet zo lachen!




de boontjes worden goed gewassen

klein Milla weekje

Chris bracht Camilla maandagavond . De volgende dag moest hij weg en de bedoeling was , dat ze dan een weekje bij ons bleef . Maar Nina kwam eerder thuis dan verwacht en dus heeft ze haar dochter gisteravond al opgehaald.
We hebben weer heel wat afgespeeld.Ze is al behoorlijk slim , kan al smoesjes maken als ze ergens geen zin in heeft. :"Dat mag ik niet van mijn mamma hoor!"
Ze is erg lief en ze vult ons hele huis met haar aanwezigheid.Ze heeft me helpen koken en bed opmaken en de tafel afruimen . Allemaal werkjes die ze leuk vind . Planten water geven binnen kan je beter bij blijven want ze is vreselijk royaal met water.maar dat vind ze allemaal heerlijk.. Speelgoed opruimen deden we niet aan , want dan moet je het de volgende dag weer allemaal neerzetten . Sinterklaas is alles op dit moment. Haar faforiete lied is : Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan.
Een nacht moest ze zo vreselijk hoesten , toen ben ik maar bij haar gaan liggen ,daar werd ze wat rustiger van . Bij die gelegenheid heb ik met veel ge -uche uch er tussen door ,dat lied midden in de nacht nog eens kunnen beluisteren.
De laatste morgen had ik gezorgd voor de stickers die ze zo mooi vond , in haar laarsje.
Heel vroeg in de morgen begon ze ineens zo maar te huilen bij ons in bed en Bob en ik wilden natuurlijk weten waarom???:".Nou ,ik denk , Sinterklaas heeft me vergeten en nou krijg ik geen pakje Beeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!"
Daar moesten we echt om lachen en dat werd ons niet in dank afgenomen.Ik heb de tijd nog weten te rekken tot zeven uur en toen mocht ze naar beneden want ja , misschien was hij wel geweest !.Ze keek in haar laars en zei heel yteleurgesteld :"oh ,alleen maar papier"
Zal ik het dan maar weggooien of zit er wat in?"
Oh man , haar geliefde stickers zaten er in en toen nog een doosje pepermuntjes.
Weg was de verdrietige bui en dan kan bij dit meiske echt de zon doorbreken.
:"Opaaaaaaaaaa ,kom eens kijken!!!!"Enfin het deed mij denken aan mijn tiende verjaardag.
Ik werd toen wakker en ineens wist ik het zeker , ze hadden mijn verjaardag vergeten!!
Maar toen ik beneden kwam kreeg ik een cadeautje en had mammie snoep in een trommeltje gedaan om op school te trakteren en repen chocola voor de juffen en meesters.
Daar was ik ook heel gelukkig , net als Milla met haar stickers.
Straks nog even een paar foto's.Ze heeft echt een dankbaar kopje om te fotograveren!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.