Friday, October 18, 2013

Sarah!

We zijn op een hele mooie camping aangekomen en we hebben een logéetje voor drie dagen.dat is onze Sarah. Een pittige meid,van zes jaar, die kan zwemmen als een waterrat en meer onder dan boven het water in het zwembad verblijft. We gaan elke morgen samen onder de douche,wat me ook een pittig commentaar oplevert. Net het verhaal van Roodkapje.    Maar oma......wat heb je ouwe benen..Oma je buik is jonger dan je benen hoor.! En wat de bovenkant betreft zit er ook enig verschil met haar moeder! Vervolgens krijg ik een tik op mijn blote bil ,die ik natuurlijk wél doorgeef!  Maar na de inspectie krijg ik wel te horen dat het niet zo erg is als ik oud ben ,als ik maar lief ben. Om dan vervolgens te eindigen met I love you! Ik krijg veel knuffeltjes en kusjes (ongevraagd) en dat laat ik me met plezier welgevallen.
We klimmen op zandbergen ,kruipen door tunnels van hout (wat zijn die krengen hard zeg!) en over allerlei moeilijkheden ,waar ik nog zere billen en een vuile broek van heb. Sarah's commentaar:"Doe maar oma,dat kan je best! Jullie begrijpen , met de moed der wanhoop doé ik dat wel, maar my goodniss, zwaar hoor!Wij blijven  hier tot maandag en gaan dan naar Chris ,verjaardag  vieren. Trouwens met Hans en Saskia hebben we hun 5 jarig bestand gevierd met een heerlijk eten ,daar werden we op getrakteerd. Wij worden verwend aan alle kanten. Op de camping aangekomen werden we weer geholpen  door een stuk of vier sterke  kerels ,die onder leiding van Hans, dat zware monster op zijn plaats zetten.We hebben het hier naar onze zin, morgen komt Hans zijn dochter weer ophalen en dan begin ik met een veranderen van de kasten en de boel is echt schoon maken. dat is wel even nodig.Allemaal de hartelijke groeten, we zijn vaak op skype, dus ....roept U maar! Groetjes allemaal,ook van Bob!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.