Monday, March 15, 2010

De zon doet weer ze'n best

Vanmorgen was het echt steenkoud in de caravan . Gauw de luiken en ramen dicht , kachel aan en potje thee maken . Maar nu is het tien uur en ik zit lekker te bakken in de zon en de kachel gaat uit.
Bob is "even" weg ,die zie ik voorlopig niet meer terug . Hij schuimt de hele camping af om even lekker te babbelen .Als ik met hem samen over de camping loop ,hoor ik overal Hoi Bob goeiemorgen Bob , he , ouwe zeeman etc. Dan glimt hij . De een is zijn afwasmaatje , de ander heeft net zo een caravan als wij en wat valt er een boel te praten over de diverse auto 's.
Het leven op de camping is voor hem veel leuker dan thuis . Gistermiddag is het met Maria gaan jeux de boulle , heel sportief en hij vond het hardstikke leuk.
We hebben nog drie weken hier ,we gaan dan in een rustiger tempo naar boven . We willen Kleine Con bezoeken en bij Reen langs . Daar nemen we de tijd voor.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.