Saturday, June 12, 2010

Telefoon:0040- 730 272917

De Zwarte zee


Vanmorgen hebben Bob ,Gerda en ik een lekkere duik genomen om kwart voor acht in de Zwarte zee.Het water is zo lekker fris. Het is hier overdag ,maar ook s'nachts behoorlijk heet. We slapen onder de hoes van ons dekbed ,maar s'morgens wil je wel graag even douchen.
Als jullie me willen bellen ,ik heb weer het boekje vergeten.Maar Reen en Chris hebben mijn nummer , Reen's nummer is oo49 72171922
Gisteravond hebben we gegeten in de Ark van Noach. Daar gaan we nog even naar toe ,ik had mijn fototoestel niet bij me.
Weer zo lekker gegeten , soep , polente , varkensvlees in een saus ,flensjes met chocolade en koffie toe. Heerlijk witte wijn erbij.
Vanavond gaan we zelf met de hele groep eten bereiden.Beetje vlees braden wat sla en stokbrood.
Vanavond gaan Hans , Gerda Bob en ik proberen de boel aan het lachen te krijgen met ons toneelstukje. Het heet Jantje is ziek en we hebben nu al dikke voorpret.
Bob is weer helemaal beter. Morgen gaan we naar Bukarest.
Dag allemaal ,groeten moet ik overbrengen van Bob en de mijne sluit ik er bij in.

Kleine ongelukken.

Op een avond zaten we gezellig met een stel te kletsen en we repeteerden het kleine toneelstukkie van Jantje is ziek. Ik wil Hans laten zien , hoe hij Jantje moet aanpakken ik grijp Bob zijn arm en hij schreewt AAUUUUWWWW!!Wij natuurlijk lachen ,maar hij kreeg steeds meer pijn in zijn pols een de volgende dag lag hij echt te kermen.
Asperine gaf verlichting en een beetje traktie ook,maar wat bleek ,hij had jicht.Dus gauw de pillen ingenomen en na een uur zakte de pijn,na de tweede pil was de pijn weg.hij drinkt gewoon te weinig.Ik had een rekverbandje om zijn pols gedaan en dat had ik uit de verband doos gehaald.
Zitten we net aan tafel ,horen we een knal ,pats, was de verbanddoos van de pleedeksel afgerold en alles op de grond. Had ik het maar gelijk moeten opbergen! Ik zal er even een foto van tonen,het is echt geen gezicht!

Speciaal voor Reen






Reen ,hier heb je er al vast een paarIk heb er nog veel meer!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.