Monday, July 23, 2007

De messen zijn geslepen!!!!!!

Het gaat echt gebeuren mensen,a.s.donderdag word ik gebakken,gekookt,geknepen,ondergedompeld in geheimzinnige stoffen.....................Connie goes AnHolts!!Beautycentrum
Daar heb ik vreselijk veel zin in.Ik heb een heerlijk programma uitgezocht,met alle luxe en comfort en ik ga waanzinnig genieten,reken maar van Yes!
Mijn karkas wordt ondergedompeld in de heerlijkste olien en ik ga uitgebreid bakken in de sauna. En deze keer laat ik me eens lekker kneden,hoop ik,door een goeie masseur of masseuse.
Ik had het al zo vaak uitgesteld en vanmorgen dacht ik opeens..............Bij het uitsoppen van de caravan ........................er moet iets lekkerders zijn dan dit.Weg met de sopdoek,weg met het sop,Ik wil zelf in bad!
Dus,mijn kaartje opgezocht,lees terloops nog even de bijgesloten brief en daar lees ik,dat dit papier geldig is tot................februari.
Ben gelijk gaan wandelen met de hond,ik kon het centrum niet te pakken krijgen en ik was woest op mezelf.
Thuisgekomen,pakt Bob nog een keer het papiertje en lacht me vierkant uit.
Het is een heel jaar geldig.
Heerlijk heerlijk.heb gelijk een afspraak gemaakt.
Ik wil dit helemaal alleen genieten.Bob bod me aan om me weg te brengen,maar nee,nee,dit uitje is van het begin tot het einde helemaal van mij.
Dat heb ik van jullie gekregen en daar wil ik elke minuut van consumeren.
Zoiets doe je maar een keer in je leven.
Donderdag verspil ik honderdveertig euro!!!!.Aan mezelf!!!
Hupsake,ze gaan allemaal op aan luxe en plezier .
Donderdagavond ligt een schoongeboende,doorgeknede,opgeknapte Constance in haar bed,na te genieten,zeker weten!!!Dank zij jullie.
Nog twee nachtjes slapen nog even geduld maar dan is het donderdeg, mijn dag!
Ik vertel het jullie wel....hoe het was en zo...
Ben compleet in de wolken.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.