Monday, August 09, 2010

Laatste keer

Morgen is het voor mij de laatste dag.
gister ben ik met Camilla en Chris naar Melakka geweest. Dat ligt ongeveer 150 kilometer ten zuiden van Kualalumpur.daar kwam Nina destijds op de wereld.
Melakka werd vroeger bewoond door nederlanders en je kan nog steeds de koloniale huizen zien. Midden in het oude gedeelte staat nog het oude stadhuis ,wat inmiddels een beetje is verbouwd door de Engelsen.Ze hebben er een verdieping bovenop gebouwd.
Binnen is het een museum met veel zaken nog vanuitdie tijd ...1650 of zo iets.
We heben daar een heerlijke dag verbracht.Een boottocht met een een reddingsaktie van Chris.
De kademuren zijn een meter hoog en ineens zagen we een heel klein hondje voor zijn leven zwemmen.
Chris heeft de bootbestuurder min of meer gedwongen om te stoppen en vistte toen het kleine mormel uit het water. Daarna stuurde de "kapitein" de boot naar de kant en het hondje werd gedropt.Wij en ook de andere passagiers waren echt blij voor dat beestje.
Nina vertelde later ,dat voor vele mensen hier een hond onrein is , die raken ze niet aan.
Ik heb hier ook helemaal geen honden gezien.
Zoals altijd hebben we ook hier weer lekker zitten smikkelen.
Aan het einde van de Melakka dag zijn we prinsheerlijk met een rikscha naar onze auto gebracht.
Thuis doe ik de bijbehorende foto's er wel bij. Ik heb er zoveel!
Vandaag hebben we gelunched in het Hiltenhotel.
Jongens ,wat sjiek!! Ook daar heb ik foto's van. Nu is Nina naar Australie en wij gaan morgen eerst nog wat thee plantages bekijken .Daarna dropt Chris me op het station en ga ik met de trein naar het vliegveld en dan begin ik aan de lange reis naar huis..
Weer twaalf uren vliegen en lekker gammel aankomen in Amsterdam.
Daar zal Bob me weer ophalen en dan begint voor mij weer het gewone leven.Afgelopen met de geweldige luxe! Nina en Chris ,heel hartelijk bedankt ,wat hebben jullie mij verwend!
En dag Camilla ,pappa en mamma kunnen ook heel mooi voorlezen en fijn met je spelen op Balie.
Veel plezier jullie drietjes!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.