Monday, July 14, 2014

Onze jarige,heerlijk genietend van het zonnetje en het prachtige terras daar hoog in de bergen. Ook hij heeft zich gerealiseerd wat een voorrecht het is om je 86 tachtigste verjaardag op zo een lokatie te vieren,net als wij allemaal!
Dit was ook een speciaal bereid vleesgerecht. Die kok is echt een meester . Hij is ook een echte kunstenaar , álles ziet er niet alleen fantastich uit ,maar het smaakt ook zalig. Het enige wat jij moet doen is geduldig wachten , het duurt heel lang ,maar je krijgt er ook wat voor.vandaar dat we zo lang hebben getafeld!
Dit hebben Reen en ik gegeten. kalfsvlees met een bolletje aardappelsalade ,waar speklapjes om heen gewikkeld waren.Ziet dat er niet uit als een gedicht? Dat bolletje was heerlijk warm van binnen.Verder nog een toefje hele speciale boter en over het vlees een goddelijke saus.
het voorgerecht van Ton.Heerlijke ganze lever.
zalm voorgerecht voor Bob
Dit is en voorgerechtje.

14 juli 2014

Een heerlijke dag ,die begon met uitslapen en daarna uitgebreid ontbijten en cadeaus voor onze jarige Job. Hij was heel blij met zijn wekkertje en zijn nieuwe t-sjirts en gelukkig pasten ze allemaal goed.Tot een uur of half één een beetje omgeklungeld en toen in de auto de berg op en over ,naar een heel gezellig klein restaurantje.daar hebben we bijna vier uur getafeld.We kregen en hadden alle tijd en we zaten buiten op een terras,met een prachtig uitzicht.Deze keer zal ik een boel foto's proberen er op te zetten.Laat ik maar eens beginnen met de taart .

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.