Wednesday, October 01, 2008

Vandaag

Gatdarrie,wat een regen.Maar net tussen de buien door hebben we toch even een frisse neus kunnen halen.Even met een omweg naar de Aldi.Ons hele dorp ligt vol met eikels.Lekker om op te stappen en ze dan te horen knappen! Kinderachtig he? Maar ik kan het toch niet laten.Een vrolijke mededeling,mijn knie is bijna weer beter.Nu heb ik mezelf beloofd voorlopig niet meer van de trap af te vallen.deze keer had ik bottenpijn.Daarom duurde het zo lang voor de pijn weer begon af te zakken.
Volgende week wordt dank zij Alfons mijn vinger eindelijk geopereerd.Alfons zegt dat het een fluitje van een cent is en dat wil ik maar al te graag geloven.
Als ik in het Martinie moest worden geholpen was ik pas midden november aan de beurt.
Misschien krijg ik mijn pols ook nog klaar voordat we vertrekken naar Spanje.
We hebben al een plekkie uitgezocht.We zoeken een camping rond Cabo di Cata in de buurt van Almeria.
Ongeveer 2500 kilometer hier vandaan.We willen daar november- december en januari blijven .Voor de verjaardag van Marinke willen we graag weer thuis zijn.In februari wordt ze drie.
Het is toch zo leuk om die meisjes te zien opgroeien.We vallen iedere keer weer om van verbazing wat ze nou weer kunnen!
Alledrie kunnen zich nu goed verstaanbaar maken en anders maken ze het ons op en andere manier wel duidelijk.Geen van drie ontbreekt het aan temperament.
Boze blikken,gefronste wenkbrauwen,maar ook...gulle lach en pretogen.
Wij genieten ervan hoor.Dat is echt een mooi cadeautje op onze leeftijd.
Nu krijgen we iedere keer bezoek van familie.Vorige week kwam mijn zus Jet aanwaaien en volgende week komt mijn broer Jaap met zijn vrouw en Reen en Brit hingen aan de telefoon.Dat is echt gezellig.
Volgende week donderdag ga ik met Linda uit,naar een welniss demonstratie .Lekker koffie leuten en een presentje ophalen.We hebben elkaar beloofd,WE KOPEN NIETS!!!!
Eens kijken hoe standvastig we zijn.Ik ben sowieso niet zo koperig,dat komt omdat ik te lui ben om naar de winkel te gaan!
Zo,nu ga ik thee drinken met Bob en dan lui voor de t.v. hangen!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.