Sunday, January 20, 2008

Pech onderweg!!

We waren vrolijk op weg naar Santa Pola,hadden ongeveer 100 km afgelegd,daar begon de caravan te schommelen en lawaai te maken.Gauw gestopt en ja hoor,we reden op de velg!Zijn we net aan het kijken,stopt er een kerel en vraagt of hij kan helpen en ik bedank nog netjes en hij verdwijnt weer.Maar,onze auto was al leeggeroofd.Dat hadden we nog niet eens in de gaten,we rijden nog tien kilometer en stoppen achter een tankstation.Daar eten we nog lekker een boterham en toen wilden we tanken.Toen miste ik mijn tas en tot onze ontzetting ook de rest.Autopapieren,paspoorten,creditcards,de hele bliksemse boel,dat is geen fijn gevoel kan ik jullie verzekeren.Maar de mensen uit Alphen kwamen naar ons toe,gaven ons geld en steun en na het bezoek aan een politiebureau zijn we weer terug naar de camping gegaan.De baas van de camping hoorde ons verhaal aan en vroeg of we nog wel geld hadden.Anders konden we niet op zijn terrein,de stinkerd!
Onze oude buurtjes hebben ons geholpen om weer op de plek te komen en nu zitten Bob en ik effe lekkker diep triest te zijn .Morgen gaan we de zaken regelen.Vanavond maar een dikke borrel en op tijd naar bed Jullie horen nog wel van ons,ik stop mijn andere Spaanse nummer er weer in hoor,dus als je nog eens wilt bellen,dan graag op ons spaanse nummer.
hartelijke groeten allemaal en Chris en Reen en Linda,bedankt voor jullie support!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.