Friday, March 05, 2010

Even weinig zon

Allereerst willen we Bram feliciteren met zijn zesde verjaardag en ook Jalmar met zijn negentiende verjaardag. Jalmar , opa weet niet meer of hij jou verjaardagsgeld heeft gestuurd?. Over zes weken zijn we weer thuis , dan moet je dat ons nog maar even vertellen.
We hopen dat de beide heren weer str. verwend zijn door de familie . Helaas kunnen we geen telefoonkaarje krijgen en Alfons , onze handy doet het niet in het buitenland . Dus hebben we jullie niet kunnen bellen , maar vergeten zijn we jullie niet hoor!
Brit , ook gefeliciteerd , ook jou kunnen we niet bellen . Zal vanavond nog een keer proberen met skype!
Van Els hoorde ik dat ze weer aan haar been moet worden geopereerd.Wat een pech zeg Els , je was net lekker weer aan het werk.We leven met je mee.

Het is hier nu wel een stuk comfortabeler met de voortent er bij . Anders moet ik iedere keer in de auto duiken voor spullen of de rommel staat ons hier binnen in de weg . Vandaag heb ik alvast een paar gordijntjes opgehangen , ik denk dat ik de helft van de gordijnen heb thuisgelaten.
Toch een beetje te vlug weggegaan misschien? Tegenwoordig denk ik , alles is te koop , dus als ik wat vergeten heb moet ik het hier kopen of gewoon wachten tot ik weer thuis ben.
Vanmorgen heb ik een appeltaart gebakken voor onze buurtjes. Die hadden gisteravond zo lekker voor ons gekookt . We kregen een heerlijke groentesoep met allemaal verse groenten erin en de bouillon was getrokken van stukken kip.Heerlijk! Daarna kregen we pasta en als toetje een bakje chocoladesaus met gevulde soesjes erin.Veel te lekker!!
Vandaag hebben we de eerste wandeling gemaakt. Rieny en de hond Marron liepen mee. Het heeft hier zo vreselijk geregend , de aarde is nog nat en glad. Als je bospaden wilt lopen ,moet je wel uitkijken want de grond bestaat uit een soort leem en dat is glad.
De t.v doet het weer prima en we zien dat jullie (vooral in het noorden ) weer in de sneeuw zitten . Kom maar gauw hier heen!!
Groetjes allemaal!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.