Sunday, March 06, 2011

Nog een paar carnavalfoto's


Hieperdepiep!



Vandaag is Jalmar jarig.We hadden hem wel een kaart gestuurd , maar hadden hem even Jorik genoemd . Hoe komt een mens erbij he ? Het loopt die ouwe mensen gewoon door ,zo zal het wel zijn.! Zolang ze zich nou maar niet vergissen met de cadeautjes!
Hier gaat vandaag weer van alles gebeuren.Eerst naar de markt ,grape fruits halen. Dan ga ik oliebollen bakken.
Vandaag komt nml ons hele straatje bij elkaar . We hebben één plaatsje tegenover ons permanent vrij . Daar hangt iedereen zijn was aan de waslijnen van Rieny.een uiterst geschikt plekje om een gezellig terrasje te creeren.
Een paar dagen geleden ben ik met een lijstje langs alle bewoners geweest en heb met ze afgesproken wat iedereen meebrengt .
Tja ,anders komen we om in de kaas en de worst en nu brengt iedereen wat anders.
Men brengt zelf zijn eigen drankje en stoel mee.
Ik zit wel met argesogen naar de lucht te kijken.
We hebben hier een geweldige onweers en regenbui gehad. De laatste knal was vlak boven ons en zonder flauwe kul ..onze caravan stond te schudden.
Het leek wel of Gadaffi even was komen overvliegen!

Gistermiddag zijn we naar Aguilas gegaan ,want daar zou een carnevalsoptocht zijn. Toen we om een uur of vier daar in de stad liepen zagen we al prachtig opgemaakte figuren daar rond huppelen.
Het bleek dat de optocht pas de volgende dag zou zijn en iedereen was gewoon aan het carnaval vieren.
Op een plein kwamen volwassenen en kinderen met veel muziek en getetter bij elkaar en er waren zulke mooie kostumes bij ,vooral de kinderen waren prachtig opgedoft.
Opvallend was ,dat praktisch alle mannen als vrouw waren verkleed.
Dat was natuurlijk hylarisch om te zien , met al die wapperende rokjes en nylon pantys.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.