Sunday, August 24, 2008

Leuke week!

Dit kan weer een gezellige week worden.
Woensdag komt Camilla hier logeren,een paar nachtjes.Ik zeg alvast mijn gebedje op,dat het mooi weer wordt,want achter ons huis is de speeltuin klaar en dat is heerlijk voor Camilla.Ze kan er schommelen in een mand,spelen in het zand,op de wip wap met andere kinderen ,koppeltje duikelen aan de rekstok en aan de kabelbaan hangen.daar kan ik haar wel mee helpen,dat vind ze vast schitterend.
De schommelmand is zo een leuke uitvinding.Ik kijk vanuit mijn slaapkamer wel eens een poosje naar de speeltuin en dan zie ik soms drie-vier meisjes lekker in de mand liggen en maar schommelen.was ik nog maar vier,ik wil ook zo graag daarin liggen en me lekker laten wiegen!
We zijn van plan de grote jongens een beetje op een afstand te houden,die spelen zo wild.De mand is al eens een keer over de kop gegaan.Hier in Drenthe moet je altijd oppassen dat je die jongens niet tegen je krijgt,want dan ben je de pisang met oud en nieuw.
Ik heb het vroeger bij mijn buurman Rietema gezien.De hele jeugd van Vries zat in zijn tuin,klommen op zijn dak en stopten de schoorsteen dicht.Hij kreeg natuurlijk rook in zijn kamer en dacht dat hij schoorsteenbrand had.Dus belde hij de brandweer.
Tot grote vreugde van de jeugd en het halve dorp kwam ook nog eens een kijkje nemen.
Hij had hun voetbal in stukken gesneden,na een paar waarschuwingen,iedere keer vloog de bal weer in zijn mooie tuin en die rot jochies er achter aan.
Ik weet nu al dat die dagen omvliegen.
Heb vanmiddag naar het eindfestijn van de O.Spelen gekeken en ik vond het echt fantastisch,jullie ook?
Vanmorgen weer een geweldig eind gewandeld en wat stomme huishoudelijk karweitjes opgeknapt.Ik zag dat de rand onder de w.c.bril helemaal verkalkt en vies was en dus ben ik met schoonmaakazijn en een borstel eens flink aan de gang geweest.Nu ruikt het daar weer lekker fris.Zo,ik ga eten koken.Gehaktballen,sla en gebakken aardappels.Heel gewoon Hollands menue,maar wel lekker hoor.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.