Sunday, October 19, 2014

Wij zijn er weer klaar voor.!

2200 km moeten we overbruggen en we hebben ons voorgenomen het rustig aan te doen. Misschien doen we er wel tien dagen over , maar we hebben geen haast, We bezoeken morgen Chris ,die 50  wordt en we gaan bij Saskia twee dagen op een camping staan en daar komt Sarah bij ons logeren, .die heeft herfstvakantie . Daarna gaan we via  de Ardennen richting Frankrijk en dan langzaam afzakken naar Spanje, Onze buurman heeft onze caravan eruit gereden , wat een waar kunststuk is want door de smalle doorgang had hij aan beide zijden maar een paar centimeter ! Géén schrammetje en zó rustig. Nu staat hij klaar om weg te rijden , netjes in de poort.
Linda Johan en Marinke kwamen vanmiddag en  we hebben Chinees opgehaald en later nog een potje geklaverjast.dat was bere gezellig. Morgen vertrekken we om een uur of twaalf en de nieuwe bewoners zullen die avond wel komen  .Omdat nu overal wifi is zal ik elke avond de computer starten  voor wie nog effe wil praten.Groetjes allemaal..

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.