Monday, March 26, 2007

test photo upload!



Test with photo by Nina... Connie, it works!!! There is nothing wrong with your photo upload!

Connie, now you can login with your hotmail email account and use the same password.

If you want to upload photos, click on the little button which looks colourful on the top left handside of the box in which you have to type. It is next to the letters ABC (for spelling check). Once you click on the square colourful symbol, you would be given the option to upload. Choose your file and upload as you have always done. Uploading may take time from where you are . The internet connection may not be as fast as it is in Holland.

Please call us once you arrive in Marrakesh so that I can arrange for the dinner for you at La Fondouk.

Love, Nina

Tagasouth vaarwel!

Daar gaan we dan weer.Vanmorgen hebben we maar weer eens schoon schip gemaakt,auto gewassen en uitgezogen,kleedjes geklopt en weer alles reisklaar gemaakt.Morgen vroeg gaan we voor een dag of vier naar Marakesh.We nemen toch de route door de bergen en het binnenland.Die hebben we al een stukje verkend,toen we op weg gingen naar Taroudannt
daar had ik een brief over geschreven,maar die is niet goed door gekomen,helaas.
Die reis was zo byzonder,want een marokaan had ons aangeboden om die mooie stad te gaan bekijken.We waren nog maar net buiten Agadir ,toen werden we aangehouden door een paar lekkere corrupte politieagentjes,die twee honderd dirham wilden hebben.Want zeiden ze,je mag niet zo maar een marokaan meenemen.Na veel protesten van onze kant mocht hij dan toch weer instappen ,maar we moesten toch honderd dirham dokken.Natuurlijk kreeg hij geen ticket voor de "boete" en wij moesten wel lachen,want ze waren met vijf man,dus hadden ze maar twintig dirham de man gevangen.Al met al is dat hier nog een kapitaal.het betekend twintig sigaretten of twintig stokbroden,dus ja kan er wel wat mee hier!Die stad is helemaal ommuurd en wij kwamen allereerst in een paleis,wat omgetoverd is tot hotel.We zijn ,bleek achteraf er wel eens eerder geweest.daarna hebben we een toertje met een rijtuig gemaakt(nou ja,gammele koets)
en dat was kostelijk.Hij stopte hier en daar,want dan moest ik een foto maken.Opeens hielden we midden in de kasba halt en die man vertelde,dat er hier familie van hem woonde en voor we het wisten zaten we weer aan de thee,brood,jam,pindasaus,pannekoeken en andere heerlijkheden van Marokko.De pest was,dat we net een heerlijke tachine achter de kiezen hadden,maar met een beetje goede wil,propten we er nog een beetje in.Die mevrouw zag er zo mooi uit en ik vroeg of ik haar kleren eens aan mocht.Ja hoor,kom maar mee.Dus ik mee in de gardarobe van die dame.daar hingen nog twee outfits en verder helemaal niets.ja,nog een hoek met slofjes. Nou zeg,wat lollig,natuurlijk ging ik op de foto.Ze vroeg of we wilden blijven slapen.daar voelden we niet veel voor en Bob verzon een smoes,dat hij zijn medicijnen niet bij zich had en hij liet gelijk maar effe zijn grote snee op zijn borstkas zien.Lachen was dat,want alles moet hier eigenlijk bedekt blijven.. Op de terugweg naar Agadir verdwaalden we nog even,dus kwamen we laat weer thuis,maar het was een leuke dag met weer zo hartelijke mensen.
Enfin,morgen gaan we dus weer op pad en we zullen Chris en Nina daar bellen als we wat op adem zijn gekomen,want het is een rot eind met de caravan.Die hebben daar wat in het vat voor ons en we zijn stik nieuwsgierig natuurlijk
Het is heel onbeleefd om niet te eten als je uitgenodigd wordt en ze zien er hier geen been in om je een handje te helpen,ze proppen het bijna in je mond.
We hadden van mensen op de camping gehoord ,waar je zo lekker vis kan eten en dat bijnavoor niets!.Nou ja,een paar bacillen gratis,die vooralsukses hadden bij Bob,hij kon er niet tegen rennen!Enfin,onze achterbuurman gaf hem een slok uit een fles en ik had nog pillen en volgens mij zijn de bakterien weer dood.Ik had tijd genoeg om naar het toilet te gaan en heb voor alle zekerheid ook maar een slok medicijn genomen.We zijn nog niet tegen alles bestand!
In marakesh gaan we weer op zoek naar een internet,maar eerst gaan we wat musea bezoeken en proberen in een moskee te loeren.
Dit was het weer voor vandaag,dag allemaal.
Fons,dank je wel dat je zo vaak reageert,dat is echt gezellig en fijn.Trouwens heel veel sterkte,want jullie zullen zeker steun en toeverlaat zijn voor jullie buren.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.