Sunday, October 27, 2013

Op reis

We hebben al twee afstanden afgelegd  .Eén door Belgie en Luxenburg  Gisteren zijn we in een hotel beland ,met een heerlijk bed ,mooie badkamer,maar een stink toilet. je kon de riool in de hele kamer ruiken.Dus hebben we met open raam geslapen ,Echt balen.Enfin,het ontbijt was heerlijk.dan vind ik het altijd  jammer dat ik niet meer kan eten.Verse croisantjes en krentebolletjes  en allerlei soorten beleg en fruit en koffie en thee en sapjes,te veel om op te noemen,De buiten temperatuur tijdens het rijden was 22 graden. We zitten hier in de caravan zonder  verwarming , het is warm genoeg
Nu zitten we op onze vertrouwde camping in Lyon , daar is het goed douchen en  gratis wifi . We hebben hier heerlijk  gegeten  (zelf gekookt!) en straks gaan we thee drinken en een potje kaarten
Morgen gaan we door naar het noga paradijs Monte Limar . Het gekke is ,dat er daar. zoveel wordt gemaakt , maar het is schreeuwend duur . Daar gaan we Brit bellen ,die komt ons daar even opzoeken.
Wat een leuke reacties heb ik gekregen via Chris zijn face book over dat bomen klimmen.Maar als ik moest kiezen tussen parachute springen of  dit ,ging ik subiet weer de boom in!Tot de volgende keer en Linda,wel befdankt voor je comment!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.