Tuesday, July 16, 2013

Onze laatste dag.

We zijn alle drie een beetje triest , het is hier zo fijn! Eigenlijk willen we hier niet weg!
Vanmorgen nog een hele grote wandeling gemaakt ,samen met Brit . We hebben de nachtegalen horen zingen en dit keer zijn we helemaal naar beneden geklommen  , ik wilde het water even  voelen .Lekker zacht, beetje fris , maar zo helder als glas . We zijn de oorspronkelijke bewoners dankbaar ,dat we in dit luxe huis mochten bivakkeren.
Ik hoop dat we dit nog eens mogen beleven. Brit schreeuwt moord en brand ,we mogen niet poetsen , maar Reen is niet te remmen en ik eigenlijk ook  niet. Ik heb nog een keer alle dode bloemetjes van de struiken  gehaald  en alle terrassen aan geveegd en alle prulle manden geleegd  ,ook de manden buiten .Alle vatendoekjes zijn gewassen en liggen keurig weer op hun plaats en zo ook alle handdoeken.
Dag lieve huis , dag prachtige tuin ,dag zalig zwembad , het was echt fantastisch! dag, we komen weer terug hoor!

Hier zie je de kapotte regenpijp en de enorme straal water die er uit spoot.



Renie en Connie.
Ik met mijn nieuwe hoedje op.Daar zitten we ook weer te wachten op lekker eten!


lavendel ,wáár je ook kijkt.

natuurlijk gingen we af en toe eens lekker snoepen.Nou ,deze gebakjes smaakten lekker hoor!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.