Sunday, July 15, 2012

Bobs verjaardag

Voor die gelegenheid heb ik een kanjer van een taart besteld,die ik vooraf heb laten snijden.Zag er lekker uit. Om tien uur zaten we opgeprikt klaar om de familie te ontvangen. maar er kwam niemand en dus hebben we samen maar een kop koffie genomen en wat geluisterd naar muziek en verder wat krant gelezen en zitten puzzelen. Om kwart over elf kwamen Hilde en Johan . Het eerste gebakje kwam uit de doos.Hilde wilde er geen hebben en ik weet hoe het is als iemand je iets opdringt ,dus ...doos weer dicht! Om twaalf uur zijn ze weer vertrokken en gingen we een boterhammetje eten. We hadden net de laatste hap naar binnen daar stapt Bram binnen met de mededeling dat de rest er ook aan kwam.(pappa,mamma en nog twee boefjes) Wat later kwamen Els en Nathalie en Danielle en Suzy.Tot onze grote verrassing stapten even later ook Bob en zijn vriendin binnen.Dat vonden we echt tof!Daarna kwamen Linda en Johan met Marinke en toen werd het een heerlijke chaos van speelgoed en vuile kopjes en drankjes en hapjes.Ik had deze keer niet de geijkte worst en kaasbrokjes gemaakt ,maar een huzaar inelkaar geflanst. Gewoon alles op tafel gezet en iedereen kon zich zelf bedienen Laura heeft de huzaar een beetje versierd met komkommer en andere lekkere dingen.Verder had ik broodjes gekocht en verschillende soorten beleg,zodat iedereen kon eten wat ie wilde .Daarbij had ik een giga grotte pan soep voorbereid,de avond van tevoren en koud gezet. Tot mijn grote vreugde zat iedereen er lekker van te eten. Alles is op! De laatste restjes heb ik verdeeld onder de bezoekers en nu kan ik weer met een schone lei beginnen. Er waren twintig gasten ,veel telefoontjes uit binnen en buitenland,veel mooie kaarten en als we willen kunnen we wel een maand dronken zijn van alle cadeautjes voor de jarige. Wij hebben allebij genoten.Het was druk maar echt héél gezellig. Dank jullie wel en volgend jaar doen we het nog eens dunnetjes over!

Musical


hier staat Camilla met de hele ploeg en kan je goed zien dat ze echt de kleinste is.



/IMG_1811.JPG" imageanchor="1" style="margin-left:1em; margin-right:1em">
Afgelopen donderdag zijn Bob en ik even voor een dag en een nacht naar Amsterdam geweest ,want Camilla speelde mee in een musical en dat wilden we wel eens zien en horen.Milla stelde een klein heksje voor en ze was echt de kleinste van het hele spul. Zingen kan ze hoor en toneel bibbers heeft ze geen last van.Het was een lief sprookje en de zanglerares heeft er echt alles aangedaan om dit te doen slagen. Het was heerlijk om naar te kijken.Ik heb geprobeerd foto's te maken,maar we mochten niet flitsen. Ik ben echt trots op die kleine meid!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.