Wednesday, July 23, 2008




Onze Bram verveelde zich niet hoor.
Die heeft lekker gespeeld en ik hoop dat hij ook wat warm eten gegeten heeft,ik heb het niet gezien.Maar zo te zien smaakt hem dit ijsje wel



Laura met onze nieuwste familieaanwinst.Die heeft zich aan zijn eigen "Buffet"te goed gedaan



Marinke had het geweldig naar haar zin,ze kon maar rennen waar ze maar wilde.
Af en toe heb ik een rondje meegerend!



Dit is Jorik.Hij vond daar wel iets lekkers ,de eigenaar had veel verschillende soorten hapjes op de zelfbedieningstafel gezet.Ook Jalmar liet het zich goed smaken.

foto's genoeg,hier komen er nog een paar!
Hier zitten Danielle,Doris en Hilde lekker te babbelen




Drie mooie meisjes,die er echt zin in hadden.llekker bij mij in de auto.
Op het feest hebben ze ons nog een indruk gegeven van opa's leven.Eerst toen hij drie was,toen op achttienjarige leeftijd,daarna kwam het trouwen van oma Connie en aan het eind een afgrijselijke voorstelling van een oude man met een rollater en een hele ouwe oma Connie,die maar om een koekje zeurde.Nou ja,dood gingen we ook en we hopen maar dat we net zo charmmant de pijp uitgaan als ze ons lieten zien!!



de drie meiden de Leeuw.Brit,Reen en Connie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.