Sunday, January 22, 2012

No Nou!!!


Wat een commentaar,heerlijk!
Chris ,we hebben gisteravond vodafon ondekt,dat doen we morgen. De bril is waarschijnlijk van Bob .Gisteren hebben we een tocht rond het eiland gemaakt,lekker de hele dag weg.
Veel gezien,langs allerlei bekende plaatsen.Wij zelf zitten in Las Callettas.dan via Los Christianos Playa de las Americas.Los Gigantes Puerta de la Cruz Candalaria en dan weer langs een lange kustweg naar huis. De bus zat vol Hollanders en dat werd al gauw een grote familie.
Af en toe uitstappen om iets te bekijken en soms stijle weggetjes naar boven klimmen.Ik heb Bob een steuntje in zijn rug gegeven en een vriendelijke dame bood haar arm aan en zo sjorden we de Bobbianus naar boven.
We zagen daar oer oude houten balcons en natuurlijk een giga souvenirwinkel.
We zijn ook in een parkje geweest waar de Canarische eilanden in miniatuur waren uitgebeeld.
Ikzelf vond dat niet zo boeiend ,maar des te meer de prachtige planten en bloemen.
Daar heb ik een klein stekkie gepikt voor ons balcon. We hebben daar een grote plantenbak ,met verdorde rotzooi.Die heb ik omgespit en er staan al drie gejatte plantjes in,tot mijn grote vreugde.We hebben al een lege waterfles en daar worden mijn gestolen plantjes mee begieterd!
Ik vertelde dat aan de dames naast ons en de reisleider en die lachtten ondeugend.Foei Connie toch.
Aan het einde van de rit kregen alle dames een roos.De reisleider was net opa geworden van een kleindochter (Emma) en ik mocht hem zijn pet met inhoud aanbieden namens de hele bus.Die had ik voor de gelegenheid ook maar even van zijn stoel gepikt!
Hij bood mij die roos aan met de mededeling : Hier.voor je bloemenbak!: haha!
Die avond zijn we uit eten gegaan bij zo een heel gezellig klein tentje.Beiden bezitters komen uit Indonesie en wat kunnen die lui lekker koken.En gloeiend heet opgediend.
We hebben de schaaltjes leeggeschraapt ,zoooooooooo lekker!
Die avond zijn we vroeg naar bed gegaan ,we waren allebei bekaf.
De zon laat ons een beetje in de steek vandaag,vandaar dit epistel
Natuurlijk heb ik veel foto,s gemaakt ,kom ze maar bekijken als we weer terug zijn.
Met Bob gaat het exelent.Eet goed ,slaapt goed en begint steeds meer mee te doen.
Voor vandaag genoeg.Volgende week gaan we een trip met een boot maken ,drie uren lang en er zit een glazen bodem in.
We hebben nog niet gezwommen ,ik wacht nog even op een warmer zonnetje.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.