Wednesday, January 04, 2012

4 januari-operatiedag

Vanmorgen stond de wekker op tien voor zes ,want Bob mocht om die tijd nog een paar beschuitjes eten met een kopje thee. Daarna hebben we nog lekker twee uurtjes liggen pitten.
We waren on halftwaalf bij het ziekenhuis en keurig om twaalf uur werden we door een gastvrouw naar boven gebracht
Na een kwartier kwam een juffrouw die gegevens kwam opnemen voor de landelijke electronische date base.
Na een half uur werd Bob opgehaald ,kreeg instrukties .UItkleden operatieschort aan ,pillen innemenen in bed.
Tot mijn grote verbazing viel hij na tien minuten in slaap en kreeg de zaal stevige snurkgeluiden te verwerken.Ik wilde hem wakker maken ,maar iedereen riep neeeeeeeeeeeeeeee en dus kon hij vrolijk doorsnurken.
Om half vijf werd hij opgehaald en tegen zessen belde de arts ,dat alles goed was en dat hij nu op intensive care lag.
Oei zei ik ,wat jammer ,want daar mag ik niet komen.
Gaat u daar maar maar heen ,ik regel dat voor U.
Geweldig!
Bent u mevrouw Bik ,vroeg een lief zustertje en ze bracht me naar Bob ,gaf me een stoel en zei:"Ga maar lekker even met uw man babbelen!" Dat was echt lief en zorgzaam.
Over hoe het met Bob gaat kan ik nog weinig van zeggen ,hij was nog maar net wakker van het roesje.
Ik vroeg aan Bob of hij me een goeie mop kon vertellen en daarvan schoot hij in de lach . Met zijn hersens gaat het dus wel goed!
Nu de rest nog. Hij mag niet eerder naar huis ,dan dat hij zelfstandig kan plassen . Hij krijgt nog een blaasspoeling en dan gaat de gemene katheter eruit.Bob is blij dat het achter de rug is en ik ook.
Nu moet hij beter worden ,desnoods met een heleboel pijnstillers.
Zo ,je kunt hem bellen op zijn 06 nummer 0622472790.
Alvast bedankt iedereen voor de overweldigende belangstelling! Ik heb twee uren achter de telefoon gezeten!!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.