Sunday, February 12, 2012

comment!

Zoiets zie je in Nederland niet zo gauw langs de weg , een heel oud karkas van een auto.Maar bob staat er stoer op en hij poseerde met plezier




Zo ziet een groot deel van het eiland eruit.Wilde cactusplanten en er tussen door veel vuilnis.
Maar ook bananenplantages .Dat is hun exportartikel no 1. Ik vroeg aan een inwoner wanneer de bananen geoogst worden.Daar moest hij om lachen.Die worden nl.het hele jaar door geoogst.Zo gauw bananen van de boom zijn gehaald gaat de boom dood en groeit er weer een nieuwe plant naast.Dus zie je alle bananen ,van geboorte tot rijpe vruchten.


Hier zit de gym club op een muurtje en doen we gymnastiek met de benen.
Iedereen zoekt ze.n plekje op een niet al te grof stukje muur en dan gaan we aan de gang.Bob en ik zitten in het midden.De leraar heeft deze foto genomen.Ze noemen hem professeur en dat vind hij prachtig!


Reen ,wat een leuk comment.Ja hoor ,we weten het nog maar het was toch een leuke opfrissing van ons geheugen.We zien het weer helemaal voor ons!
Vandaag hebben we de koffers gepakt ,zodat we daar geen zorgen meer over hebben.
Morgen worden we om zeven uur gewekt en gaan we vol goede moed weer op pad.
Gezellig Chris ,dat belletje. Die telefoontjes vreten hier geld en een tien euro is zo verdwenen ,.Maar we zijn nu gauw thuis en dan bellen we jullie wel hoor.
We zullen de groeten aan MORGAN doen,komt voor elkaar!
liefs allemaal en tot woensdag als we weer thuis zijn.Kom je ons ophalen bij de gate Johan ,de vorige keer hebben we Dennes gemist en hij en wij hebben ons toen een rotje gezocht.Je hebt ons vliegnummer en je weet dat het Arke fly is he?

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.